Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 28. syyskuuta 2020

Luustoja Mevetissä

Viime perjantaina kävi kolme L-kakaraamme kuvauttamassa luustojaan Omaeläinsairaala Mevetissä, Helsingissä. Eläinlääkäri Lotta Axelson oli tuumannut jokaisella olevan lonkat ja kyynärät asiallisilla paikoillaan, kun röntgen-kuvia tutkiskeli. 

Tänään röntgen-kuvat olivat jo lausutut Suomen Kennelliitossa ja tulokset:

Raappavuoren Liikkeellepano: lonkat B/B, kyynärät 0/0

Raappavuoren Lorupotti: lonkat B/A, kyynärät 0/0

Raappavuoren Lystinpito: lonkat A/B, kyynärät 0/0


Nyt on L-pentueestamme 8/8 peilattu silmät ja 6/8 kuvattu lonkat sekä kyynärät. Olemme oikein tyytyväisiä tähän dataan ja tulemme kuulemaan tästä pentueesta lisää tulevaisuudessa monenlaisin tuloksin, kiitos aktiivisille omistajille!

Kaikki pentueemme kotisivuillamme ja olettehan tietoisia, että kaikki Suomeen rekisteröidyt koirat löytyvät Suomen Kennelliiton ylläpitämästä jalostustietokannasta, KoiraNetistä. Sinne ilmaantuu myös kaikki viralliset terveystulokset, näyttelyt ja kokeet <- suosittelen seuraamaan.

Ihania ja lämpimiä päiviä on pidetty, uintia ollaan aamuin illoin harrastettu ja olenkohan koskaan sanonut, että maalla on mukavaa asua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...