Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 5. joulukuuta 2020

Pennut viiden viikon ikään!

Kiitos Veeralle kuvasta, muokkauksesta ja avusta jälleen kerran


Raappavuoren Mielensäpahoittaja, Myytinmurtaja, Mieliharmi, Murheenkryyni ja Myrskynmerkki saavuttivat tänään viiden viikon iän. Ne ovat keksineet vessan! Posliinipyttyyn oli ripsahtanut yön aikana kaksi höskää enkä nyt henno kertoa niille, että olisin sen hienon pytyn tykännyt pitää niiden juomakuppina kuten olivat pitäneet siten tähän aamuun asti. No nyt niillä on komea vesiklosetti ja ruma peltinen juomakuppi. 

Pennut saivat eilen merkkipäivänsä kunniaksi matokuurin ja tällä kertaa vain yhtä puistatti, mutta TuhtiTyyne ja MattiMainio ruikuttivat matotahnaa lisää. Kertakaikkisen mainiot ämmät ja mahalihat saavat jumppaa monta kertaa päivässä. Mutta Veeran 6-vuotislahjaksi saama stereoradio menee ehkä vaihtoon. En nääs saa siitä kuulumaan rätisemättä kuin SuomiPop-kanavan ja se soittaa ihan liikaa Kaija Koota, jonka äänestä en vaan pidä. Enkä voi sietää Jaajo Linnonmaan aamualapäälätinää. Jätkä on neljän lapsen isä ja jutut kuin kiimaisella 16-vuotiaalla, joka on just keksinyt, mitä vehkeitä miehen ja naisen jalkojen välissä on.

Tässä härdellissä rauhoitutaan selkeesti huomisen itsenäisyyspäivän viettoon ja jälleen tuli videoituna aamuvarhain pentujen aamisen jälkimainingitHyvää itsenäisyyspäivää ja unelmoidaan nyt. Matkustellaan myöhemmin ja Google muistutti jälleen, että olen pysynyt hirveen paljon kotona. Kuukauden kohokohdiksi se oli nostanut Orimattilan ja Oulunkylän Burger Kingin 😂 ilmoittaen myös, että olen matkustanut 50 % maailman ympäri tänä vuonna. Vierivät kivet eivät sammaloidu ja ajatusmaailma ei neljän seinän sisällä avarru. Kiitos ihanat ihanat ihmiset tuestanne. Ilman ystäviä me emme ole yhtikäs mitään. Ja taas mä vetistelen. Mutta sellaista betoniakatkin saavat joskus tehdä. Kuten myös harrastaa kodinhoitoa korkokengät jalassa, jos sille päälle sattuu! 

Tähän mennessä olet matkustanut yhteensä 20 425 km vuoden 2020 aikanaLukuvinkkinä hyvä kirjoitus kaikille kasvattajille Höyheneukolta ja meillä ei ylisuoriteta pentujen kanssa. Ne eivät tarvitse pallomeriä tai lampaantaljoja vaan ihan normaalia pikkukoiran elämää mukana muiden arjessa. Meillä on sellaista maalaisjärkistä ja vanhanaikaista touhua, sillä koira ei muutu vaikka ajat SoMe-kuvien myötä muuttuvat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...