Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 12. marraskuuta 2021

Silmäpeilausta ja ikuista oppimista!

Kiitos Hanna! Eilen eläinlääkäri Lotta Axelson peilasi FI & EE MVA Raappavuoren Känkkäränkän silmät toistamiseen terveiksi. Toivotamme tälle upealle koirakolle edelleen hauskoja hetkiä monien harrastusten parissa 😘

Pidimme illalla Renkomäen hallilla joukkoterveystarkastustilaisuuden ja kiitos eläinlääkäri Lotta Axelson ja Anu Purola, Vetson. Kiitos osallistujille ja iso kiitos tehokkalle talkooväelle: Mari, Marjo, Taina, Sanna ja Henriikka! 

Tilaisuus oli Salpausselän Koirankasvattajat ry:n järjestämä


Tämä syksy on hujahtanut paljon vanhan tiedon kertaamisesta ja sen myötä oman tietotaidon vahvistamisesta. Suosittelen sitä kaikille, sillä oppi ei koskaan ojaan kaada ja asiat muuttuvat nopeaan tahtiin. Tällä hetkellä onkin hienoa, että webinaarit ovat yleistyneet ja koulutukseen voi osallistua vaikkapa Turkista tai Tarttosta käsin. Mutta oikeasti haluan tavata ihmisiä ja osallistua koulutuksiin aina mieluiten kasvotusten.

Lokakuun toisen viikonlopun aikana osallistuin Ulkomuototuomarit ry:n järjestämälle ulkomuototuomareiden alkeiskurssille. Edellisestä kun kohdallani on ehtinyt kulua vasta 30 vuotta. Osallistuin tähän omaa tietotaitoani päivittääkseni, sillä ikäraja on kohdallani tuomarikoulutukseen mennyt jo ohi ja vaikkei olisi mennyt, niin en ehkä ehtisi jatkamaan tuomarikoulutusta ja etenkään tuonnempana tuomaroimaan ehkä minnekään. Olen aika nopea liikkeissäni, kroppa ryttyilee ja arvostan perhettäni sekä ystäviäni, joiden vuoksi aikanaan luovuin iloisin mielin mm. kehäsihteeri- ja tottelevaisuuskoulutuskorteistakin. Ja omillekin koirille on riitettävä aikaa!


16. lokakuuta oli Suomen Snautserikerho ry:n jalostuspäivä, jossa sain jälleen kerran nauttia ruokinta-asiantuntija ja epigeneetikko Olli Wuorimaan erinomaisesta luennosta. Lokakuussa kuuntelin jälkikäteen tallenteen koiratoiminnan opettaja Juha Pasasen webnaarista "Koulutustapojen ja teoriatietojen uudelleenoppiminen ja niiden vaikutus". Juha Pasanen työskentelee Rajavartiolaitoksessa Raja- ja merivartiokoululla rajaturvallisuuden opetusyksikössä. 

Viime viikonloppuna kävin uudestaan Suomen Kennelliiton järjestämän jalostusneuvojien peruskurssin, sillä sellaisestakin on kulunut muutama vuosi(kymmen) ja tällä hetkellä luen vapaa-aikanani luentojen anteja edelleen, jotta tarttuvat kunnolla takaraivoon. 

20. marraskuuta pidämme Salpausselän Koirankasvattajat ry:n järjestämänä Lena Dankerin "Koiran rakenne ja tyyppi" -luennon ja sekin tulee seurattua jälleen kerran, mutta nyt talkoolaisen näkökulmasta.

Ihanaa NenäPäivää, paljon onnea iseille ja ukeille Isänpäivänä ja oikein mainiota viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RallyTokoa ja kuvaterveiset Tallinnasta!

FI MVA TK2 RTK1 Raappavuoren Geologi pokkasi ensimmäisissä avoimen luokan RallyToko-kisoissaan 99/100 pistettä ja luokkavoiton viime lauanta...