Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Yhdistystoimintaa

Viime lauantaina Salpausselän Koirankasvattajat ry. järjesti Lena Dankerin pitämänä "Koiran tyyppi- ja rakenneluennon". Olipas se mukava päivä Pennalan Seurantalolla ja vahvisti jälleen kerran kasvattajien tietotaitoa mainion luennoitsijan sekä aktiivisesti keskustelevien osallistujien myötä. Kiitos Lena Dankerille, aktiivisille osallistujille ja talkoolaisille!


Päivän lopuksi oli hands on-osio, johon mallikoiriksi saimme chihuahua Inkun, englanninbulldoggi Saran, snautseri Akan ja irlanninsusikoira Ukon 


Sunnuntai-iltaa vietin Team´sissä Suomen Snautserikerho ry:n jalostustoimikunnan kokouksessa ja tässä 2021 aloittaneessa toimikunnassa on ollut ilo toimia. 1.1.2022 käynnistyy 13. vuoteni tässä jalostustoimikunnassa.

Tänään oli Salpausselän Koirankasvattajat ry:n sääntömääräinen syyskokous Hollolan Matkakeitaalla ja minut valittiin edelleen jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana 8. vuotta. Hallituksessa olen ollut vuodesta 2007 alkaen. Kiitos luottamuksesta!

Monissa yhdistyksissä on tullut touhuttua ja löytyyhän touhuista varjopuoliakin. Mukavaan ja vapaaehtoiseen yhdistystoimintaan ei tulisi sotkea henkilökemiaa tai omia henkilökohtaisia tavoitteita muita mustamaalaten. Yhdistys on aina jäsenten, joita tulee kuunnella ja kunnioittaa ja yhdistyksen hallitus on yhdistyksen jäsenten palvelija sekä työmyyrä.Ihanaa marraskuun loppupuolta ja olkaa rehellisiä toisillenne!

Apina-asennetta on jälleen runsain mitoin nautittu ja kiitos Nea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...