Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 19. huhtikuuta 2022

Onnea 5-vuotiaille ja tarkastetut sekä mikrosirutetut O-pennut!

Paljon onnittelurapsutuksia K-pentueellemme ja iso kiitos ihanille omistajaperheille, tämä on huikea ja moneen taipuva pentue! 

K-pentueen alkutaival blogissa ja kuvamuisto

Tiistaina kävimme Siirin kanssa Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla, jossa eläinlääkäri Satu Nurmikari tarkasti pentujen kunnon todeten ne erinomaisen terveiksi, karkeakarvaisiksi, avoimiksi ja ihastuttaviksi kakaroiksi sekä napsauttaen niille myös mikrosirut. 

Pentueen rekisteröinnin olen aloittanut jo pari viikkoa sitten Suomen Kennelliitossa, mutta nyt on rekisteröinneissä kovasti ruuhkaa. Jahka väki ehtii, niin kyllä ne Suomen Kennelliittoon rekisteröidään, ja jokainen pentu on valmis lähtemään kotiinsa. 

Nappasimme Harhan Saijan kanssa pennuista poseerauskuvat ja kiitos Saija visiitistä, aina on ilo nähdä!

Raappavuoren Ohilyönti

Raappavuoren Ohmikoodari

Raappavuoren Oikosulku

Raappavuoren Oivajätkä

Raappavuoren Omakehu

Raappavuoren Omikrooni

Raappavuoren Ohiveto

Raappavuoren Oikoluku

Raappavuoren Osviitta

Pennuilla on vähän karkeammat lelut pihamaalla, sillä pitäähän duunareiden oppia jo alusta lähtein työvehkeisiin!Ehkei kannata tuonne vielä hypätä?Viime lauantai hurahti Suomen Kaukasiankoirat ry:n järjestämässä match showssa tuomarointitehtävissä ja olipas ihanaa tavata suuri joukko kavereita ihan naamatusten. Tapahtumaan osallistui 118 koiraa ja jokainen oli erinomaisesti esitetty. Yllätyin, että näin rapakelien aikaan koirat olivat myös erittäin puhtaita, kuvat Katriina Raanto. 
Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...