Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 11. lokakuuta 2013

Lisää värikästä syksyä kuvin!

Tätä kirjoittaessa sain kuvaterveiset Tampereen suunnalta Jounilta, komea on auringonnousu!
 

"Huhun siipien katkaiseminen on huomattavasti vaikeampaa kuin itse huhun levittäminen." 

Miten paljon mukavampaa olisikaan, jos meihin olisi asennettu samanlainen roskapostisuodatin kuin meileissä? Jotenkin tämä itsekeskeinen ja oman edun tavoittelu toisen mustamaalaamisen, panettelun tai MuTu-keinoin on aika monelle turhan tuttua jokaisella elämän osa-alueella. Faktaa kyllä tänä päivänä löytyy, jos sitä kiireissään malttaa hakea tai suoraan kysyä, mutta liian usein luotamme pelkkiiin kuulopuheisiin tai SoMen suomaan tietoon (joskus jopa pelkästään omiin mielikuviin!). No tästä ei sen enempää ja eiköhän meillä jokaisella riitä sitä omaakin huolta tarpeiksi. Mietelauseen luin taannoin lehdestä.

Tässä meidän huhuilijat, kukkujat, hohottajat ja aivan mahtavat siivekkäämme iltapalaa kerjäämässä (Reeti taustalla). Kuvanlaatu on heikko, kun Jounin kanssa ihan kahdestaan oltiin "tunnelmavalossa" - kukkii se romantiikka meilläkin vaikka pitkään on toisiamme tuijoteltu (pareen välillä pistää himmeämmät valot?) ja tulipahan siinä keskusteltua sellaisestakin asiasta, että kuinkahan siistiä meillä olisikaan ilman lemmikkejä? Tällä hetkellä lattialta löytyy höyhentä, vähän höskääkin (Sökö ei ihan kaikkea jaksa siivota kyyhkyjen jäljiltä!), ruohoa, metsäkeräilyjä.... No, tultiin siihen tulokseen, että tosi tylsää. Äsken pistin imurini hommiin ja eiköhän kohta taas tovin siistimmältä näytä!


Aika hektinen viikko (anteeksi, etten ole tavalliseen tapaan kovin aktiivisesti soitellut tai laulellut) alkaa olla loppusuorallaan ja onnekseni olen joka päivä saanut hyvän tovin nauttia myös syksyn väriloistosta ihan pihallakin. Tässä kuvasarjaa torstain iltapäivästä


Reeti, Sökö ja HerttaPeltomaisemaaHerttaReetiSököHertta, Sökö ja Reeti


Käytiinhän me ajelureissullamme myös yhdessä koirapuistossa ja tyttötrio pääsi vaihtamaan kuulumisia nuoren uroksen kanssa. Johan se olikin yritteliäs kaveri noitten peräpäihin ja huumori sen nuoren uroksen nuoren miesomistajan kanssa kukki - tulihan siinä minulle (kainolle!) jo kiirus jatkaa matkaa, sillä hän tuumasi silmää iskien, että niinhän me nuoret miehet, meidän pitää vaan vongata jokaisessa mahdollisessa tilanteessa... Meni muuten "jauhot toviksi suuhun" - hih! vaikka sanavalmis yleensä olen ja siitähän tuli oikein mukava päivä, kun heti varhain aamusta sellaista juttua!

Tänä iltana menen Renkomäen hallille touhuamaan, huomenna Virenojan koululle match showhun ja sunnuntaina Pennalan koululle lemmikkieläintapahtumaan. Onkin luvattu aurinkoista viikonloppua, nautitaan!

Jounilta tuli kuvaterveiset vielä 45 minuuttia myöhemmin sieltä Tampereelta, on niillä kuulemma työmaa tämän kuvan kupeessa, jottei he siellä vaan lystikseen ajele ja pelkkiä maisemia ihastele!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...