Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 31. lokakuuta 2013

Chilin ja Sökön menoa sekä onnitteluja!

Raappavuoren Gertrude, Chili on ollut meillä nyt viikon lomalaisena ja hyvin on sujunut. Sököstä on tullut sen paras kaveri - kaksi mainioita huimaa ja silleen on vähän toimintaa tupaan tullut, että Sökö ruukasi pistää eräänä päivänä pokeriringin pystyyn? Oli nääs purkanut pelikorttipakan valmiiksi. Ai mistä tiedän, että se on ollut Sökö. No, Chili sattui olemaan ajelureissulla mukana ja Hertan tai Reetin en usko enää villiintyvän (tai enhän minä ihan satavarma voi olla). Liekö Sökö vähän huimia aikojaan muistellut ja hieman esimerkkiä teinimeiningistä ottanut, sillä Chili on kunnostautunut paperihommissa ja ruukaa tehdä niitä ihan omatoimisesti, kun silmä välttää - oikea toimistokoira! On meillä lystiä ja tähän kuvakoostetta menosta
"Löysi paikkansa kattila ja kauha, olkoon kodissasi onni ja rauha!"  Paljon onnea Veeralle uuteen kotiin - kaunis on kotisi ja sijainniltaan erinomainen! (huom! tässä en tarkoita etäisyyttä vaan mahdollisuuksia)
 
Tänään on Jounin synttäripäivä - onnea vaan ikääntymisen johdosta! Miten noin nuorella voikaan olla niin vanhat lapset, että jo omillaan toimeentulevat? Ja vielä niin nuori puolisokin? Hah! Pidetään vitsit vitsinä ja muistapas seuraava: "Aikuinen mies sä hetkestä nauti, ettei vaan iske se pappatauti! Elämää ahmi, riemuitse olosta, ilon anna pursuta joka kolosta!"
 
Jotta tällaista tapahtuma- ja juhlaviikkoa vietetään nyt ja meidän härdellissä on edelleen kaikilla kaikki ihan mallillaan! Vaikkakin vähän maaillman turuille ja toreille levinneessä... ainahan meillä ihmishärdelli leviää ympäriinsä (ja tuvassakin höyhenet). Tällä hetkellä ihmisten menomestoina taitaa olla Pori, Espoo, Tampere, itselläni onneksi vaan Lahti ja Orimattila. 
 
Viime yönä oli pitkästä aikaa pakkasta (on vieläkin) ja lintulaudalla heti aamusta enemmän porukkaa kuin muutamana aamuna aiemmin. Sain vinkin, että harakoita halutessaan voi häätää foliopaperein ja näkyy toimivan. Kiitos Tuula, nuohan söisivät vararikkoon, kun laudan ääreen pääsevät. Meillä ei aiemmin tuulihaukkojen vuoksi harakoita juuri ollutkaan, mutta viime vuosina ovat lisääntyneet ihan häiritsevissä määrin. Tikkaa, oravaa ja pikkulintuja (sekä Sököä vahvistettuna nyt Chilillä) ei folioaskarteluni näytä haittaavan, joten näppäränä pistin noitten omieni esteeksi terassituolit - toimii ainakin toistaiseksi, kunhan vahdin, etteivät siirtele kevyitä muovituoleja!
 
Mukavaa tulevaa pyhäinpäiväviikonloppua!  
 
 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...