Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 4. marraskuuta 2013

Herttaista Hertanpäivää!

Siinä oli viikonvaihteessa mummokoiralla mummotettavia, mukavaa menoa ja sopuisaa eloa!
 
Janina Maxin, Hertan, Reetin, Sökön ja Chilin narujenjatkeena
 
 

Tärähtänyt tunnelma välittynee? Hauskaa noilla oli! 
 
 
ChiliGertrude ja SököFröökynän aamupuuhaa. Ei kerrota omistajille näistä kuvista, kun Chili ei oikeasti saa lattiaa korkeammalla olla, mutta lomalainen lomailkoon ja pääasia, että sillä on hauskaa!


Tänään taitaa olla pullakahveitten paikka Hertan nimppareitten kunniaksi ja huomenna herkutellaan täytekakulla Ville-pojan synttäreitä - onnittelut vaan! Tästä kuvasta on vähän aikaa vierähtänyt


Näin niitä pieniä juhlanaiheita harmaisiin ja sateisiin päiviin kertyy eikä sateille vielä loppua luvannut säätietojen mukaan, joten jokaiseen päivään on jotain lystiä löydettävä ja minähän löydän tai paremmin sanottuna kai: meillä sitä lystittelyä riittää, ainakin hohotellaan paljon!


Toisaalta taidan kyllä tykätä näistä harmaista päivistä, sillä muistaakseni se pakkanen pistää palelemaan ja couperoosaa naamaan kukkimaan. Eikä rapakaan ole kantautunut sisälle, kun on tarpeeksi märkää - tulee vaan vetiset tassunkuvat, mutta en kyllä meille suosittele pistämään valkoisia sukkia... Siivoushan otushuushollissa ruukaa toimia vähän silleen kuin hampaita pestessä suklaata söisi?

Uppo-Nallen runo (Elina Karjalainen) tuli mieleen, kun viikonvaihteessa ajeltiin kauppakeskusten ohi. Hassua, kyllä nuo luontoretket paljon mukavampia ovat kuin kauppakeskusten tungos ja tarvinneeko sitä maallista mammonaa kuitenkaan niin mahdottomasti? Se riittää, kun on lämmin tupa, hyvää seuraa, oma peti ja kaapissa riittävästi ruokaa.

"Ihmiset tahtovat kaikenlaista,
vieraita tavaroita vieraista maista.
Pian ovat kaapit täynnä kamaa.
Elämä kuitenkin yhtä ja samaa.
Iloon ei tarpeen tavaraa hankkia.
Onneen ei tarvita edes pankkia."

Suuri kiitos viikonlopun vierailijoille, hyvin saatiin marraskuu aloitettua ja Jounin ikääntymistä juhlittua - hauskaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...