Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 9. marraskuuta 2013

Isänpäiväaatto

Oikein mukavaa isänpäivää kaikille sitä huomenna viettäville ja meillä ne kukkii norjanangervotkin!


Kiitos paljon Tuijalle, kun toit tänään HelkaFarsflickan luustokuvaukseen Lahteen. Olipa hauska nähdä ja vaihtaa kunnolla kuulumiset, Helka on hillitty ja herttainen - ihastututtava otus, jolla visiitti vierähti unten mailla, mutta onneksi eläinlääkäriasemalla ehdin Helkan kanssa seurustella ja kennelliittoon lähtee kuvat mukavin esiarvioin.

Eilen olin pitämässä näyttelytreenejä Renkomäen hallilla ja jos olisin tiennyt paparazzien olevan paikalla, olisin tukkani vähän nätimmäksi laittanut. Toisaalta se tukkani laittaminen on vähän niin ja näin (tukka päässä, siispä kaikki hyvin), joten suurta vahinkoa ei unohduksesta tapahtunut. Kiitos Kaarinalle kuvista ja Paulalle SissiGranadillan erinomaisesta ohjaamisesta sekä pidosta - Sissi on mainio ja täpäkkä likka!




Olen kuljettanut kameraa satunnaisesti lenkeillä mukana. Kovin on ollut harmaita ja sateisia päiviä enkä ole sitä vauhdin ja tekemisen riemua kyennyt otoksiini siten ikuistamaan kuin sen itse näen. Tässä kuvia ihanista lenkkeilymaisemistamme ilman koiria (siis koirat olivat mukana ja kuvasinkin, mutta erittäin huonolaatuisin otoksin tai sitten niitä ei vaan osunut otoksiin...)





 
 
Kiitos Lockerin perheelle ChiliGertruden lainasta - ihastuttava tyttönen ja on ollut ilo nauttia tekeväisen teinin seurasta! Tänään se viettää meillä viimeistä hoitopäiväänsä ja eipä sillä kovin kurjaa meillä tainnut olla vaan sujuvasti on kvartetti toiminut. Ensimmäisessä kuvassa se nautiskelee puruluustaan Sökön seuratessa sivusta (Sökö syönyt jo omansa ja odottaa, josko jotain jäisi), toisessa se huilaa täydessä unessa metsäreissun jälkeen, eikä härdellin muu meno huoleta lainkaan
 


Huomenna taitaa härdellin vauhti vähän laantua, mutta eiköhän tässä taas jotain keksitä!

Lisätty isänpäiväaamun kuvia, Chilin ja Sökön iloitteluja



1 kommentti:

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...