Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 23. marraskuuta 2013

PikkuVeskun maisemia...

Illalla pidettiin Salpausselän Koirankasvattajat ry:n hallituksen kokous sekä sääntömääräinen syyskokous. Jatkan edelleen koirankasvattajien hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Kiitos jäsenistölle luottamuksesta, olinhan kuitenkin erovuorossa tästäkin, mutta mukavassa porukassa on aina hauska hommaa jatkaa. Tervetuloa mukaan!
 
Astutusreissu on suunniteltu valmiiksi. Jos toivotut tuliaiset tarttuvat mukavasti mukaan ja kaikki menee hyvin, niin H-pentuetta voi odottaa syntyväksi helmikuun ensimmäisen viikonlopun aikana. Reeti onkin istuskellut haaveissaan portilla, liekö naapurin Patua (kultainennoutaja) houkuttelemassa visiitille, mutta saapi malttaa vielä tovin ja eiköhän lempi Figon kanssa leimahda samantein. Onhan se innokkaasti pitkin syksyä kuivaharjoitellut Sökön kanssa, joten sutjakkaasti varmasti sujuu ja siitä hommasta sitten enemmän joulukuun alussa. Tässä tuore kuva Figosta Evan kanssa, kiitos ja kohta nähdään! (Tack för bilden och vi ses efter en vecka!)


Tämän aamun ulkoilureissua pidettiin kaupunkimaisemissa PikkuVeskulla ja Lanun puistossa. Yöllä oli vähän satanut lunta ja keli oli ainakin aamusta liukas, mutta kaunista poutapäivää ollaan vietetty ja tällä hetkellä aurinkokin paistaa!


Reeti, Sökö ja Hertta


Sökö, Hertta ja Reeti"Hellä kivi" - Olavi Lanun teos vuodelta 1992


Sökö, Reeti ja Hertta

  
 
Jopas tuli lyhyesti tekstiä, mutta viimeisen viikon aikana olen koneen kanssa seurustellut aika paljon ja sellaisia vähemmän koiramaisiakin asioita naputellut, joten ehkä taas ensi kerralla tulee tähän naputeltua enemmän sitä tekstiäkin. Nauttikaa kuvista ja keleistä! Nappasin vielä muistoksi urheilutalosta kuvan, aikalailla jo purettu rakennus ja muutamat muistot sieltäkin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...