Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 30. joulukuuta 2013

Kaikkea kaunista ja hyvää vuodelle 2014!

Tänään käytin Reetiseni ultratutkimuksessa Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla. Nurmikarin Satu tuumasi, että narttu on erinomaisen tukevasti tiine! Joten jos kaikki sujuu edelleen mallikkaasti, niin maha-asukit ilmestyvät maailmaan helmikuun alussa. Tulevan vuoden suunnitelmat on näin siis lyöty lukkoon tässä härdellissä, Reeti tietäväinen ilme naamallaan - tyytyväinen, täydellinen ja täyteläinen on!


Herttainen Herttamme, MummoKoira, Todellinen Lauman JohtajaNarttu, täyttää huomenna 9 vuotta! Pirteä HöröKorvamme, Elämämme Sulostuttaja, HienoHelma, joka joskus voipi vahingossa antautua kunnon kisailuun, kuraleikkeihinkin tai höskäpyörimisiin!
Tätä juttua kirjoittaessani sataa vettä, nurmikko on ihan vihreä, lenkillä olen törmännyt kotiloihin ja sammakoihin... Eipä taida kuitenkaan jättää talvea väliin - kyllä se lumen sieltä vielä sataa! Nyt vuodenvaihtumistunnelmiin!

"Mietin elettyä elämää,

nyt kun vaihtuu vuosi tää.
Hyviä hetkiä vuodessa tässä.
toisinaan kyynel kimmeltämässä.
Terveys, koti, ystävät hyvät,
siitä muodostuvat elämän jyvät.
Elämän raanua kutoessamme,
raitojen värejä valitessamme,
kirkkaat värit, ilon juovat,
tummat raidat osansa tuovat." 
 
ERINOMAISTA UUTTA VUOTTA JOKA TUPAAN!

Toivotamme teille ensi vuodeksi:
12 kuukautta Iloa,
52 viikkoa ystävyyttä,
365 päivää rakkautta,
8 760 tuntia toteutuneita toiveita,
525 600 minuuttia auringonpaistetta
sekä 31.536.000 sekuntia onnea!


Laitetaas vielä somisteeksi Reetin, Hertan ja Sökön yhteiskuva Tapaninpäivältä, kelit ovat ihan samat nyt.Tästä triosta ja meistä lisää juttua löytyy, kun klikkaat kotisivuillemme 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...