Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 18. lokakuuta 2014

3. Snautseritapaaminen ja muuta maailmaa!

Ensin pitää mainita, jotta luustokuvauslausunnot MantaGasoliinan ja MasiGeologin osalta saapuivat viime tiistaina ja olen tosi tyytyväinen! Annie Liman oli lausunut Mantan lonkat A/A ja kyynärät 0/0, Masin lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Olen tyytyväinen, kiitos Backin pariskunnalle ja Mialle!

Ohikulkevien huomiota on herättänyt kyltti, joka piti käydä kuvaamassa muistoksi, ensin etu- ja sitten takapuoli:Tänään pidimme hauskan ulkoiluhetken PikkuVeskulla aurinkoisessa pakkaskelissä ja snautserimaisessa menossa. Tässä muutama kuva (tietysti ensin omaa orkesteri Leahilla vahvistettuna pitää ikuistaa!) ja näitä tapaamisia tullaan jatkamaan, mukavia juttutuokioita hyvässä seurassa ovat! 

Leah oli meillä pari päivää visitiillä ja Hirmu piipahtaessaan ihastui siihen kovin! Ensin Sökön ja Leahin seurusteluhetki  

No piti ikuistaa myös touhut Jokerin kanssa! Jokeri ottanee älykkäänä likkana penkistä vähän tasoitusta?"Sä saat aina mut niin hymyyn ja okei, voit venyttää vähän naamaa lisää naskaleillasi otosta varten!"

Upeasta aurinkoisesta päivästä nautimme edelleen enkä enempää tekstiä malta jämähtää naputtelemaan, joten mennään kuvin ja muistakaa pitää koirat ylpeinä! 2 kommenttia:

 1. Jokeri varmaankin luulee olevansa ps keskari. Ei mitenkään tavatonta käppänöille tämä suuruudenhulluus. Meille 8-viikkoisena tullut Aatu-käppänä talutti 7-vuotiasta keskaria remmistä pitkin pihaa. Tosi surullista, että näiden koirien yhteiselo jäi vain kolmen viikon mittaiseksi. Vaikka jo siinäkin ajassa keskari ehti opettaa pennun talon koiratavoille, niin hyvässä kuin pahassa.
  Teillä taisi olla ps kokoontumisajo. Ehkä Lahden seutuvilla ei olekaan mustia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokeri näyttää sopeutuvan kaikenkarvaiseen seuraan, mutta taitaa luulla olevansa aivan kuin nuo kolme isompaa :D On se vaan pakkaus!
   Joo, nuo kokoontumisajot näyttävät keräävän pippurisuolaa, mutta joskohan joku kerta mustiakin saadaan visiteeraamaan sekaan. Mustiin keskareihin en meidän seudulla ole törmännyt ja tietääkseni niitä ei tällä seudulla taida ollakaan.... Eipä näitä kumpaakaan juuri kaupungissa näe, mutta käydessämme välillä siellä ulkoilemassa, tulevat useat ohikulkijat juttusille, etenkin likkoja rapsuttamaan ja tytöthän tykkää!

   Poista

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...