Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lokoisaa lokakuuta!

Voi miten syyskuu helli meitä keleillään eikä enää harmita, ettei Alanyaan ehditty. Aurinkoisista päivistä on saatu nauttia KotoSuomessakin ja aherruksissa on hikikin irronnut hetkittäin, mm. nyt on takkapuita koko talven tarpeiksi varattuna ja oikein nätisti aseteltuna (olin mukana asettelemassa). Lokakuulle herättiin yöpakkasin ja otsikoisiko tuon kuvan tekstillä: "Oman Ojan Aamu"!


TyttöKvartetti nauttii rusakonpapanoista ja monista hajuista peltohommissaan, mutta aurinkopäivistä tulee vielä nautittua omalla pihallakin ja remumenoa ainakin yhdellä hampaattomalla riittää!


Tänään pitänee ehkä lopuistakin kesäkukista luopua, sillä eivät nuo ensi kesään asti kuitenkaan säily. Niistä tohdi enää tässä vaiheessa vuotta laittaa kuvia vaan kuvailin luonnon kaunista värinäytelmää!


Ruskaa riittää siis meilläkin ja komeita maisemia! Ja voi mahoton, että on tullut kurvattua jo monet kilometrit tuossa pyörätiellä Reetin ja Sökön kanssa. On se vaan hieno ja niin heräsi entinen pyöräilyharrastus uudelleen henkiin!

Ei tästä lokakuusta menojensa osalta lokoisaa tule, muttei vissiin kovin loskaistakaan. Ainakaan aluksi, sillä kohtuulämpimiä sekä aurinkoisia päiväkelejä on luvannut. Mukavia tapahtumia on koko lokakuu täynnä! Perjantaina pidetään näyttelytreenit Renkomäen hallilla, lauantaina on Snautserikerhon Jalostuspäivä Hämeenlinnassa ja sunnuntaina suuntaamme Tuuloksen näyttelyyn - noista tapahtumista ja muustakin tulevasta tuonnempana lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...