Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Ryhmänäyttely Tuuloksessa 5.10.2014

Sunnuntaina piipahdimme Tuuloksen ryhmänäyttelyssä, joka pidettiin Tuulosen kauppakeskuksen parkkihallissa ja tuomari Viive Maranik Virosta tuumasi kasvateistamme seuraavasti:

Raappavuoren Häslinki: Hyväpäinen 8 kk urospentu. Hyvät päänlinjat, tummat silmät, hyvä korvien asento, hyvä kaula ja ylälinja. Oikea hännän kiinnitys. Hyvät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä rintakehä. Hyvä karkea turkki. Hyvä luonne. Liikkuu vapaasti, voisi olla enemmän takapotkua. PEK1, KP, ROP


Raappavuoren Granadilla: Hyvät päänlinjat ja hyvä kuono. Hieman isot pyöreät silmät. Toivoisin paremman korvien asennon. Lyhyt olkavarsi. Pitkä lanne. Erinomainen häntä ja hännän kiinnitys. Riittävät takakulmaukset. Saisi kantaa itsensä paremmin liikkeessä. Erinomainen turkinlaatu. NUO EH, NUK2Kiitos Helille niin VilhoHäslingin ohjaamisesta kuin hienoista näyttelykuvistakin ja Paulalle SissiGranadillan mainiosta viisaamisesta, olipas oikein mukava tapaamistuokio ja nähdään taas! 

Oma lauma on viihtynyt kotosalla "Alla vaahterapuun..." - komeita kelejä on pitänyt!2 kommenttia:

 1. Onnittelut!
  Tämä sinun laumasi on niin ihanan tasapainoisen ja onnellisen näköinen, että aina kuvia katsellessa tulee itsekin iloiseksi. Kaikki taitavat pitää huolta Jokerista, kyllä siinä on pennulla mukava olla. Eikä tarvitse kantaa huolta sosiaalistumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä huolehtivat toisistaan todella hyvin - passeli laumahenki! Sosiaalipuolta käydään hoitelemassa perjantaisin treeneissä, jotta JokeriKakara oppii myös välillä ihan yksinäänkin pärjäämään ja mukavasti se onkin koiratuttuja niin tästä likeltä kuin kaupungiltakin saanut. Mukavia sosiaalisia otuksia ovat kaikki niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa :)

   Poista

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...