Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 15. joulukuuta 2014

Helsingin Voittaja ja Ruotsin MuotoValio!

Itsenäisyyspäivän viikonloppuna oli Helsingin Messukeskuksessa Vuoden Voittajanäyttelyt ja saimme uutisia Egyptiin lauantain menoon osallistuneesta VilhoHäslingistä. Sen arvosteli ruotsalainen Cindy Pettersson seuraavasti:

Raappavuoren Häslinki (isä: Velvet Dandy´s Neapolitan Dynamite, emä: Raappavuoren Diureetti): Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Vahva, hyvin tasapainoinen pää. Kauniit silmät, hyvä purenta. Hieno etuosa, erinomainen kaula ja olkapäät. Hyvä rintakehän syvyys ja pituus. Lyhyt, vahva selkä. Erinomainen turkinlaatu, erinomaiset kulmaukset. Liikkuu hyvin yhdensuuntaisesti. Tarvitsee lisää aikaa ollakseen vielä parempi. JUN ERI, HeJW-14
Upeaa, mahtavaa! Helsingin JunioriVoittaja-titteli on nyt kirjattuna koiranettiin ja ylpeitä härdellissä olemme! Paljon onnea Helille ja SuperRapsutukset Vilholle!

Ja jottei vierivä kivi ehdi sammaloitumaan, niin lähdin perjantaina Tukholman Voittajanäyttelyyn SököFröökynän kanssa ja kävimme sitten useammankin kerran kehässä pyörähtämässä ruotsalaisen tuomari Siv Jernhaken tuomaroidessa:

Raappavuoren Fröökynä (isä: Velvet Dandy´s Valentin, emä: Raappavuoren Diureetti): Hyvärakenteinen narttu, kaunis pää, erittäin hyvät korvat, erinomainen kaula, hyvinrakentunut rintakehä, vahva selkä, hyvin kannettu häntä, hyvä luusto ja kulmaukset sekä edessä että takana, liikkuu hyvin, hyvä turkki. Championat! VAL ERI, VAK4, SA, SERT -> SE MVA

Kehän jälkeen kännykkäikuistus

Evan ottamat kuvat näyttelypaikalta - tack Eva och Maria!
Palkintosaalis kotona kuvattuna

Se onkin minulle taatusti ikimuistoinen reissu, sillä ensimmäistä kertaa kävin ulkomailla koiranäyttelyssä oman koiran kanssa ja iloisin mielin otamme Ruotsin Valio-tittelin vastaan! Kiitos näyttelypäivän erinomaisesta huolenpidosta tarjoiluineen (mahanahkani venyivät niin naurusta kuin syömisestäkin) Velvet Dandy's tiimille: Veronicalla, Marialle, Evalle, Hansille, Inezille, Annalle ja monille muille (nimiä en enää jaksa muistaa) ja SuperLämpimät kiitokset Chrisselle, Nealla ja Tuulalle hauskasta matkaseurasta! Ja siitäkin kiitos, että saitte maalaisakan ja ei-niin-kovin-näyttelyihmisen taivuteltua mukaan näyttelymatkalle ulkomaille, josta sukeutuikin oikein kannattava reissu!

Tähän muutama kuva muistoksi matkasta: päivän keli, Tukholman messukeskus (ei pääovi vaan yksi sivusisäänkäynneistä) ja Sökön leikkihetket Velvet Dandy's Arzakin sekä TT:n kanssa, sillä näyttelypaikalla pitää lystitelläkin!
Kotona tyttöpaini jatkuu, sillä Jokerilla alkoi aurinkolomamme aikana ensimmäinen juoksu ja se on silleen nartuistakin hassu juttu tai ainakin kovin leikkiviksi keskenään ovat heittäytyneet!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...