Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 5. tammikuuta 2015

G-pennut kaksi vuotta!

Vuosi on turvallisesti vaihtunut ja edelleen juhlitaan synttäreitä. Ainahan on aihetta kakkupalalle kahvin kera meidän tuvassa vaan nytpäs on huolella herkuteltu huolella jälleen kerran kunnon syystä!

Paljon OnnitteluRapsutuksia LaraGuaranalle, PiiruGuineverelle, ChiliGertrudelle, KipaGriseldalle, MantaGasoliinalle, SissiGranadillalle, RoopeGraniitille ja MasiGeologille! G-pennut, isänä Why Not Grand Calvera ja emänä Raappavuoren Epeliina, täyttivät eilen kaksi vuotta ja hienoja koiria niistä on kasvanut - lämpimät kiitokset ja terveiset omistajille! Vielä on tovi aikaa harrastaa murkkuikäisen touhuja, mutta siitä ne aikuisuutta kohti ja pian on pentuaika kujeiluineen, tai ainakin enin osa, lämpiminä muistoina vaan. Veikkaisin, että kaikilta? Tämä päivitys ei jäänyt myöhäiseksi Tallinnan UudenVuodenReissun vuoksi (sellainen pistettävä muistiin, jotta kotona juhlittiin vuodenvaihtumiset ja risteilyllä keikuimme viikonloppuna, vähän myrskysi...) vaan mokkulamme aloitti lakon vuoden viimeisenä päivänä toimimatta juuri lainkaan, tai hetkittäin intoili, mutta todella huonosti. Nyt pelittää mainiosti!

G-pentujen alkutaivalta ja olipas tuolloin lunta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...