Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 1. syyskuuta 2015

Rotumestaruuspronssi ja Ii-pennut 3 vrk!

Huomenta pentulaatikosta! Ihailen elämän ihmeitä ja kun emä ei minua muuhun tarvitse kuin oven aukaisuun ja ruuan tarjontaan, niin ehdinpäs vähän kirjoittamaankin (vaikka pitäisi kai tuumata JTO:kin). Herkutteluhetkillä mennään! Siis ihmiset ja onkin ollut mainioita syitä. Taidan lähteä kohta vähän ulos urheilemaan....

Paljon onnea Mirkalle ja Raappavuoren Guineverelle upeasta TOKO-suorituksesta Hyvinkäällä partasuitten rotumestaruuskisoissa 30.8.2015! Se oli PiiruGuineverelle ensimmäinen kerta uusilla säännöillä ja hienolla tuloksella - ALO2 143,5 pisteellä, tuomarina Pirkko Bellaoui. Nollaus satavarmassa liikkeessä snautserin kanssa on aivan normaalia :D
Ii-pennuille on ikää kertynyt kolme vuorokautta (ovat ne kriittisimmät synnytyksen jälkeen) eikä noilla näytä olevan isompaa huolta tulevasta, sillä maitoa ja emän hellää huolenpitoa riittää. Kaikki ovat hyvinvoivia sekä edelleen erittäin täpäköitä ja paksuja. Emä voi hyvin ja iloisin mielin käy supsattelemassa muille pentulaatikon kuulumisia ulkoillessaan tai olkkarissa. Jep. MantaGasoliina tykkää seurustella ihan koko härdellin kanssa. Se syö hyvin, on levollinen ja nauttii jälkikasvustaan. Kuvia ensimmäisestä vuorokaudesta tähän aamuun - elämännälkäiset pikkuihmeet!
Kvartetti päivystää oven takana malttamattomana, mutta saavat tyytyä vielä toistaiseksi mielikuviin hajujen ja äänten perusteella. Tai no tietäähän ne tapahtumat ihan varmasti.... Erinomaista syyskuuta!


Elämän tarkoitus kahdeksalla sanalla:

Kiitollisuus: Täysillä elämiseen kuuluu kiitollisuus - joka ikisestä hengenvedosta, laulusta, rakkaasta, päivästä. Kiitollisuus auttaa huomaamaan ja arvostamaan ympärillämme olevia ilonaiheita ja mahdollisuuksia.
Rohkeus: Elämän tarkoitus on löydettävä aivan itse. Sitä ei voi ostaa. Sitä ei voi ottaa joltakulta muulta vastaan annettuna. Tarkoitusta on etsittävä, ansaittava ja tehtävä aivan omaksi. Kaikki tämä vaatii rohkeutta.
Tieto: Tieto alkaa tietämättömyydestä - sen hyväksymisestä, kuinka vähän tietääkään. Lisäksi muutama tippa nöyryyttä, ja voi säästyä valtamerelliseltä röyhkeyttä. Tämän jälkeen ripauksella uteliaisuutta voi oppia ja kehittyä loputtomasti. Tutkimusretkiä odottaa kaksi universumia. Niistä toinen löytyy kunkin sisältä ja toinen ulkopuolelta.
Usko: Seuraa uskoasi ja antaudu sen vietäväksi. Se johtaa suurempaan voimaan, syvempään tietoisuuteen ja korkeampiin totuuksiin. Muista silti, että vaikka oma uskosi on se oikea, se ei tarkoita, että muiden uskonaiheet ovat vääriä.
Ihmettely: Lapset näkevät maailman uutena ja ovat avoinna hämmästykselle. Ihmettely avaa tien mielikuvitukselle, ja se puolestaan tiet arvostamiseen, luovuuteen ja täyttymykseen. Ihmettelyn ydinasia on avoimuus ja läsnäolo kaikki aistit avoinna.
Anteliaisuus: Anteliaisuus ei ole sitä, että antaa muille mitä he tahtovat. Se on sitä, että antaa muille mitä itse tahtoisi. Jakaminen vaatii empatiaa. Niinpä varsinainen antaminen on vain näkyvä osa tapahtumaa. Sitä edeltää näkymätön lahja, joka lähtee sydämestä.
Toivo: Toivo vaatii rohkeutta. Maailmassa on niin paljon ongelmia ja epätoivoa, että toivo voi vaikuttaa saavuttamattomalta tai jopa mahdottomalta. Kyynisyys on toivon vihollinen numero yksi. Se, että epäilee aina, ettei suuntaan parempaan ole. Toivon liittolainen on uusien ajattelutapojen keksiminen, sillä niiden avulla on mahdollista löytää tapoja toimia paremmin.
Rakkaus: Rakkaus on kutsu, ei käsky. kun sen voimalle antautuu, ei voi ennustaa, minne se johtaa.
Lähde: Huffington Post

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...