Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pennut 3 viikkoa! Toinen pääsiäispäivä


Pennut täyttävät tänään kolme viikkoa ja saivat merkkipäivän kunniaksi matokuurin. Osa siitä taisi oikein tykätäkin, mutta osaa puistatti tovin. Yllä Veeran ikuistamat poseerauskuvat eiliseltä ja me herkuttelemme täytekakulla! Nyt huokaisemme hetken pentuja palluutellen, niitä on hellitelty paljon ja valmistaudumme samalla eläväisempään menoon tiloja pennuille vähän avartaen. Aivan mahtavaa menoa onkin tälle keväälle tulossa! Pennut nukkuvat paljon, sillä kasvaa pitää, mutta hereillä ollessaan jokainen pentu on vankka, äänekäs ja mahtavasti jaloillaan. Tutkimusmatkailu on alkanut täydellä vauhdilla niin laatikossa (välillä ulkopuolellakin) kuin ihmisiinkin ja nisämaito on riittänyt. Näkyvät nämäkin kasvavan nauravaiseksi snautseriksi ja niinhän me niitä täällä viisaamme - avoimiksi, reippaiksi ja ihmiseen luottavaisiksi. Ihmiselle ihan parhaimmiksi karvaisiksi kavereiksi!

Pääsiäistä on vietetty erinomaisessa seurassa ja pääosin näissä tunnelmissa - kertakaikkisen täydellisiä yksilöitä ihan jokainen
Hormoonipitoista huumaa piisaa meidän tuvassa, sillä kahdella on juoksut ja akkojen housumuotia sekä Rauhaa
Jokeri, Jettyspoof`s Peace Loven` Harmony sijoittui Vuoden Kääpiösnautseri-kisassa viidenneksi - mahtavaa! Kiitos Nea ja paljon onnea upeista sijoituksista niin valkoisten kuin musta-hopeittenkin osalta, hienoa kasvatustyötä!

Hienot tulokset ovat napsahtaneet myös jälleen terveyspuolelta KoiraNettiin: Raappavuoren Herttileidin lonkat ovat lausutut B/B ja kyynärät 0/0. Mahtavaa on saada laajasti tuloksia pentueitten osalta, sillä tutkimaton koira ei ole automaattisesti terve koira! Tutkimukset pitäisi tehdä myös laajemmin kuin pelkkien jalostusyksilöitten osalta, jotta niistä hyötyä on koiranjalostukselle on. Iso kiitos jokaiselle kasvattimme omistajalle!

Eilen se luvattu pääsiäisen aurinkokeli vihdoin saapui ja tämäkin päivä menee paljolti pihalla! Aurinkoista päivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...