Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 29. elokuuta 2017

Paljon onnea 2-vuotiaille kakaroille!

I-pentue täyttää tänään kaksi vuotta ja paljon onnittelurapsutuksia upeille prinsessoille Ansalle, Astalle, Bluulle, Rinalle, Tuuvelle, Vikille ja komealla Toto-prinssille! Lämpimät kiitokset omistajaperheille ja älkää vielä kuvitelko, että ne aikuisia ovat. Vielä menee tovi ennenkuin ne aikuisiksi kokonaan asettuvat ja nauttikaa näistä hetkistä sekä riemukkaista retkistä. Tylsiä hetkiä teillä ei taatusti ole!

Kakaroista on nyt silmäpeilattu 7/8 ja luustokuvattu 6/8, mutta 1.9. voin sanoa, että luustokuvattu on 7/8. Mh-kuvauksen ovat suorittaneet 3/8, tai lisäänpäs siihen vielä neljännen, joka luonnekuvauksessa kävi, mutta pisti homman ranttaliksi kunnon snautserimaisella asenteella eli suoritus on puolituinen. Näyttelykäyntejä näille on kertynyt seitsemälle ja hienoin arvosteluin. Aktiiviset ja innokkaat kodit ovat harrastavaisia monella rintamalla ja hatunnosto ahkeruudesta monipuolisen koiraharrastuksen parissa 👍 Hienoa saldoa on KoiraNettiin kertynyt vaikka ihan viimeisimmät tulokset sieltä vielä puuttuvat. Näitä tavatessa näemme onnellisia koiria iloisten omistajien kera ja ylpeitä ollaan tästäkin pentueesta, onnea on ihanat kodit kasvateillemme!

Muutama kuvamuisto pikkupentuajoilta ja tänään herkutellaan jälleen, sillä on monta hyvää syytä, joita kaivan kyllä jokaiseen hetkeen vaikka äskettäin kovavahatusta foordsonistani tai tämän aamun aurinkoisesta kelistä lähtein kasvattien synttärihumuun asti
Pentueen syntymä on tässä linkissä I-pentue on maailmassa ja olipas se kauttaaltaan hieno syksy, niin keleiltään kuin menoiltaankin. Tuli monenlaista mukavaa muistoa muisteltua selatessani sen syksyn postauksia. Tarkemmin ajateltuna meillä kertyy joka hetki erinomaisia muistoja, sillä pidämme melkoista menoa ja tasapaino säilyy, kun molemmat saavat touhuta lempipuuhassaan... 💞Hauskoja elokuun viimeisiä päiviä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...