Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 10. toukokuuta 2018

Helatorstain menoa!

Kössi ja Akka


Tänään piipahdin ihanan kesäisessä kelissä Vantaan Hakunilassa palveluskoiratapahtumassa, jossa oli 11 snautseria. Kehässä pyörähtivät Kössi ja Akka saaden kunnon kopelointia sekä tarkkaa arvostelua, sillä harjoitusarvostelija Anita Al-Bachy pääsi myös nauttimaan iloisten kasvattiemme olemuksesta. Rodun erikoistuomari Marianne Holm arvosteli ne näin:

Raappavuoren Könsikäs: Tiivis neliö. Hyvä pää, hieman syvä kallo ja linjat voisivat olla yhdensuuntaisemmat. Hyvä kaula, mutta lapa saisi olla pidempi ja viistompi. Tilava runko, riittävä raajaluusto. Erinomainen karva. Lievästi varvasahdas takaa, edestä hyvä ja sivuaskel voisi olla tehokkaampi ja pidempi. JUN ERI JUK2Raappavuoren Karuakka: Narttumainen, hyvät mittasuhteet, luusto ja tilavuus. Hyvä pää. Lupaava eturinta, oikea rintakehä. Liikkuu yhdensuuntaisesti, mutta kinner ei aukene takapotkussa. Karva saa vielä valmistua. JUN EH JUK2


Kuva Marjo Rajala

Lämmin kiitos Rajalan perheelle hauskasta päivästä!

Kotona on riittänyt pihapuuhia ja apujoukkoja moneen touhuun. Kesäkelit ovat helteillään hellineet ja allaspulahteluja on harrastettu nyt säännöllisesti. Koiria en ole vielä päästänyt altaaseen. Ihania hellepäiviä!

Akka ei vielä ole päässyt nauttimaan uimapuuhista

Hertta ja Jokeri

Rauhoittuu se Akkakin joskus, hetkeksi!

Jokeri ja Akka


Kakarakoiralla on hetkiä, jolloin on joko pelattava ihan itsekseen tai tutkittava vaikka koppakuoriaisen menoa


Betoni. Tuo päiviemme harmaan arjen aika ison osan sulostuttaja. Pistän tähän yhden työmaakuvan somisteeksi ja menisikö kuvan saatesanat näin: Ei ole elämässä oikoteitä onneen. Yhdellä hetkellä järkeenkäyvältä tuntuvalta helpon oikaisun päätöksellä voi olla lopulta rankat seuraukset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...