Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 14. toukokuuta 2018

Salpausselän Koirankasvattajien luento ja äitienpäiväni

Huomenna on Salpausselän Koirankasvattajat ry:n järjestämä luento Lahden pääkirjaston auditoriossa. Tilaisuus on avoin ja maksuton jokaiselle asiasta kiinnostuneille, tervetuloa mukaan!


Minun äitienpäiväni kuvin ja kiitos perheelleni 💞Lahden satamassa

Saamme toisen alikulkutunnelin!

Sökö auringonotossaFI MVA Raappavuoren Diureetti, MummoKoira

Tyttäremme tekemä herkullinen juustokakkuAhneet akat syövät paljon. Niille maistuu oman matolääkeannoksensa jälkeen kevyesti myös muiden annokset pöydältä. Matolääkkeen liika-annostuksesta ei ole kuitenkaan huolta, jollei määrä ole viisinkertainen. Hämmästelen jälleen kerran, miten noille partanaamoilleni voikaan maistua ihan kaikki suuhun mahtuva. Ja muistutus itselle: älä vastaa puhelimeen, jos jätät jotain esille, sillä nuo käyttävät huomioimattoman tilanteeni hyväkseen ja tassunjälkiä pöytäpinnoille ilmestyy todella nopeasti.

Koiraa ei autoon jätetä näillä keleillä! Uskomatonta, ettei ihmisen älyyn sitten millään mahdu, millainen grillipannu autosta aurinkokeleillä muodostuu, varjossakin. Eikä koira nauti kuumasta asvaltista anturoitten alla vaikka häntäänsä heiluttaen lähtee juoksulenkille mukaan. Olen nähnyt palaneet anturat eivätkä olleet kaunis näky ja niiden paraneminen kestää kauan. Enkä halua myöskään enää ikinä nähdä tai yrittää virvoittaa lämpöhalvauksen saanutta koiraa. Koiralle on aina oltava varjoa ja vettä tarjolla!

Ihanaa helteistä viikkoa kaikille ja pitäkää huolta ihmisten lisäksi myös karvaisen kaverin hyvinvoinnista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RTK3 ja neljä kuukautta jäätävää menoa!

Upeaa menoa ja paljon rapsutuksia Mialle sekä Masille, joka nappasi maanantaina RTK3-koulutustunnuksen Porvoossa tuomari Hannele Pirttimaan ...