Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Iin koiranäyttely ja kevät on yhtä juhlaa!

Raappavuoren Hunsvotti oli lauantaina Iin ryhmänäyttelyssä. Rotumme erikoistuomari ja kasvattaja, hollantilainen Ilona Onstenk-Schenkin arvosteli sen näin: "Lyhyt runko. 4-vuotias. Vahva pää, lähes yhdensuuntaiset linjat, kauniit silmät. Normaalit kulmaukset edessä ja takana. Hyvä rinta ja kyljet. Riittävä eturinta. Erinomainen ylälinja ja rinnansyvyys. Takaosa voisi olla hieman leveämpi. Erinomainen turkki ja laatu. Liikkuu hyvin." AVO ERI AVK2 SA PU3 SERT


Hienoa menoa ja paljon onnea Berit sekä kiitos Anu! Hunsvotti on nyt vasta kuusi kertaa näyttelyissä käynyt ja kaksi sertiä napannut. Arvostan todella paljon, että rodun erikoistuomarit ovat nuo molemmat sertit sille antaneet (Isolde Huber taannoin Oulussa).

SE MVA Velvet Dandy`s Neapolitan Dynamite, H-pentujen isä oli eilen PU2 ja ROP-veteraani Gimon Nord-näyttelyssä, on se vaan hieno!


Kuusi vuotta sitten valioitui H-pentueemme emä, FI MVA Raappavuoren Diureetti. Se blogipostaus on vaan kadonnut kuvia myöten jonnekin bittiavaruuteen. Harmillista. Mutta sen muistan, että tyttäremme Veera Reetiä näyttelyissä kehään vei, sillä minun kanssani muutoin niin riehakas Reetimme liikkui kuin olisi ollut kesäniityllä kukkia ihastelemassa. Reeti täyttää kesäkuussa 10 vuotta ja on edelleen hyvinkin eloisa, terve ja pirteä MummoKoira.

Hertta ja Reeti, molemmat MummoKoirat muutava vuosi sitten kuvattuna

Meidän viikonloppumme sujui maljoja nostellen, musiikista ja menopeleistä nautiskellen. Akkalauma sai sillä välin iloita Ragnarin seurasta ja Akka iloitsi siitä kuuleman mukaan kaikkein eniten. Iso kiitos perhe ja ystävät, olette yllätyksiä täynnä!
Kiitos Nea 💖
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...