Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 28. tammikuuta 2019

Pennut kolmen viikon ikään!

Pennut saavuttavat tänään kolmen viikon iän ja jokainen pennuista on mainiosti jaloillaan sekä osoittautunut erittäin eloisaksi ja äänekkääksi. Äänenkäyttö ja korvien aukeaminen on aiheuttanut laatikossa ihmettelyä, sillä pennut hämmästelevät, jopa kauhistelevat niin omia kuin sisariensakin aiheuttamia kiljaisuja, karjaisuja ja murinoita. Kaikki on uutta aistien avauduttua! Lauantaina ne saivat matokuurin, joka ei eleistä päätellen maistunut kovin hyvältä. Emä ei ole enää pelkkä maitobaari vaan mukava telmimiskaverikin kuten sisaruksetkin ja ne maistelevat kaikkea suullaan. Monenlaista taitoa harjoitellaan, ihmisen käsissä viihdytään eikä noista valitettavasti liikekuvia saa (en videoi!), mutta muutama kuvaotos "merkkipäivälle"

Mahan alla on jo aika täyttä, sillä pennut kasvavat vauhdilla!


Kuva Nisa Keltaniemi

Kuva Nisa Keltaniemi
Kuva Cristina Kanerva

Luettavaksi artikkeli Pennusta aikuiseksi koiraksi, osa1

Jk. Vaikka postaan Facebookiin, niin olen todella huono seuraamaan sitä. Pahoittelen olematonta peukutteluani tai kommentointiani Fb:ssa, mutta sen tuoma uutisvirta on aivan liian hektinen. Viesteissä ja ryhmissä Fb on oikein oiva väline!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...