Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 25. helmikuuta 2021

Näköharhaa ja pennut 8 viikon ikään!

Koska tänä talvena ei perinteen mukaan lähdettykään Saharan reunoille lomailemaan, niin olipas iloinen yllätys, että Sahara saapui pihaamme. Kuvassa hiekka ei valitettavasti silleen näy kuin tummempana, mutta ihan taatusti pääsen kohta pulikoimaan. Tässä on tuorein hankintamme, Raappavuoren Näköharha, tutummin Alma ja se viihdyttää ihania ihmisiä Lahdessa, kiitos Lahtisen perheelle 

Kuva Marika Lahtinen

Tämän postauksen muutkaan kuvat eivät ole kovin kummoisia, sillä kelit ovat olleet suttuiset ja kuvattavat kovin liikkuvaiset.

Varhain tänään heräsimme neljän pennun ja Reetin, Sökön sekä Akan kanssa. Suurin osa pennuista on jo koteihinsa lähteneet ja viimeinen lähtee ensi sunnuntaina. Viime päivät ovat olleet pentujen osalta papereiden täyttämistä Suomen Kennelliiton kauppasopimusten ja Suomen Snautserikerho ry:n kauppasopimuksen liitteiden osalta, pentujen viimeistelyä ja repun pakkaamista kotiinlähtöä varten, mutta pääasiassa tässä tuvassa edelleen lystitellään ja paljon. 

Hyvä, että kelit lauhtuivat, niin ei noiden kakaroiden kaikkea tutkivat kieletkään enää tartu pihaillessa metallipintoihin :P

Muutamin kuvanapsuin tältä viikolta ja tuoreimmat otokset alussaViime viikonloppuna pidimme SuKoKan perinteiset ja suositut kasvattajapäivät webinaarina sekä vuosikokouksen etänä. Kohdallani kävi siten, että henkilövaaliäänestyksessä minut valittiin jatkamaan edelleen SuKoKan hallituksessa ja näin alkoi 7. vuosi SuKoKan hallituksessa, kiitos luottamuksesta. 

Suomen Koirankasvattajat, SuKoKa ry:n kasvattajapäivät ovat oiva tapa päivittää tietojaan ja kahden päivän aikana saimme kuulla vankkaa asiantuntija-asiaa hampaista, kiitos erinomaisesta luennosta Jukka Lillstrang von Wendt`lle, koiran allergioista ja raakaruokinnasta Malin Ekblomilta, koiran ensiavusta Vetcaren asiantuntijaeläinlääkäri Maria Louhelaiselta, eläinvakuutusyhtiö Agrian tulevista suunnitelmista, vastikään koiran synnytysvaikeuksista väitelleen eläinlääkäri Tuire Tammisen mahtavaa antia nartun synnytysongelmista ja polttoheikkoudesta ja aina mainion pläjäyksen neurologi Sigitas Cizinauskakselta nuoren koiran neurologisista ongelmista.

Iso kiitos luennoitsijoillemme, osallistujille ja aina niin ahkeralle talkooväelle sekä Trinno Oy:n Matti Jääskeläiselle!

Paikan päällä osa talkooväestä ikuistettuna: varajäsen Toni Saira, varapuheenjohtaja
Carina Kitti ja yhdistyksemme sihteeri Johanna Markola

Jep, taivuin moneen viikonloppuna ja onneksi perheeni pitää huolen kaikesta muusta sekä eväistäni. Huumori kantaa aina!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...