Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 11. helmikuuta 2021

Pennut kuuden viikon ikään!

N-pentue saavuttaa tänään kuuden viikon iän ja tässä härdellissä ei tylsyyden hetkiä tarvitse kokea. Elämään mahtuu monenlaisia asioita ja kaikesta pitää muistaa nauttia täysin rinnoin mieli avoinna. Tai näiden tapauksessa suu avoinna. Mallu on jo pentunsa vieroittanut, Akka toimii leikkitätinä, Reeti ja Sökö nauttivat pentujen seurasta etäämmältä niitä ihaillen. Se etäihailu näkyy selkeesti johtuvan pentulauman koosta ja kakaroiden hallitsemattomattomasta hyökkäilystä. Pennuilla käy myös runsaasti ihmisiä maisteltavana, kiitos ihanat ja kakarathan ovat täysin ennakkoluulottomia kaikenlaisiin uusiin kokemuksiin. 

Aikuiset koirat ehtivät ulkoilla varhain aamusta jälleen kerran autoillen. Enkä ole yhtään pahoillani, että webaston omaavalle Mustalle Helmelleni on olemassa myös lämmin autotalli, sillä ulkona paukkui pakkanen -19 asteen verran. Tuli kurvattua hallilla ja ruokakaupassa pelkkä T-paita fleecen alla ja nyt pennut ihmettelevät jälleen kerran pesukoneen pauketta "ulkoiltuaan" ensin sen hetken pesuhuoneessa, että sain niiden residenssin siivottua aamutouhujen jäljiltä. Yhteistyö ei siivoamisessakaan enää toimi, joten ne on ohjaltava siivouksen alta muihin maisemiin. Ei ole näilläkään kakaroilla samaa esteettistä silmää kuin minulla järjestyksen suhteen, mutta höskät tulevat sujuvasti likelle ulko-ovea. Liruttelua tapahtuukin vähän väliä, sillä rakko on pieni eikä leikin lomassa asioille ehdi. Mietin jo hetken kertakäyttömaskien asentamista niiden pepoihin, mutta terävät hampaat ehtinevät kaverin vaippavirityksen repiä kappaleiksi ennenkuin sinne ainoakaan pisu lirahtaa, joten jätin takaraivoasteelle sen ajatuksen. Onnea on omistaa muhkein mitoin sanomalehtiä, rättejä ja XL-mallinen pesukone.

Ennusteet lupaavat lauhempia ulkoilukelejä viikonlopuksi ja täältä höskänhajuista toivotellaan jokaiselle mukavia ulkoiluhetkiä sekä monenmoisia retkiä!

Kiitos Mervi visiitistä ja kuvista
Tämä tyttönen nukahti kirjaimellisesti kesken leikin lelu hampaissaan.
Omituinen asento johtuu siitä, että se makaa pesupallon ja possun päällä

Pennut ovat ulkoilleet jo usein, mutta lyhyin tovin pakkasen vuoksi. Sen aikaa kuitenkin, että tarpeilua ehtivät harrastaa pihaillessakin ja ne nauttivat ulkoilman raikkaudesta pentutuoksujen jälkeen. Mallu vaan ei todellakaan niitä enää mahanalusilleen tahtoisiNukahtaisin minäkin, jos joka päivä tuijottaisin vähän väliä pesukoneen pyörimistäAh, ihanaa aikaa ja nyt nautin kunnon kaffeesta! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...