Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

RTK3 ja neljä kuukautta jäätävää menoa!

Upeaa menoa ja paljon rapsutuksia Mialle sekä Masille, joka nappasi maanantaina RTK3-koulutustunnuksen Porvoossa tuomari Hannele Pirttimaan valvovan silmän alla, VOIHYV 73/100.

FI MVA BH TK2 RTK3 Raappavuoren Geologi helteisen kisan jälkeen tuore koulutustunnus hampaissaan


Meillä on kulunut nyt pikkupentuaikaa muutaman kuukauden ajan viiden vuoden tauon jälkeen, kun Ässä, Raappavuoren Ohiveto täytti maanantaina 4 kuukautta. 

Mahalihat ovat saaneet oivasti kyytiä tämän ihastuttavan pikkuakan tempauksia seuratessa ja ylpeä olen sen rohkeasta luonteesta sekä lupaavasta ulkonäöstä. Ässä on aloittanut uimakoulun, ottaa innokkaasti neuvoja vastaan ja vaihtaa vilkkaaseen tahtiin hampaitaan, joita se on ehtinyt käyttää mm. kaksiin kenkiin, uikkareihin ja pahvin- sekä paperinsälällä on tupamme lattiat pehmusteltu. On se vaan kertakaikkisen ihana pikkuihme!
Eilen illalla pidimme näyttelytoimikunnan palaveria Päijänne-talon pihalla Vääksyssä ja huikeaa menoa on luvassa 2.7. Ryhmänäyttelyssä, jonka järjestää Salpausselän Koirankasvattajat ry. Olen ylpeä ja iloinen upeasta talkootiimistämme, josta osa osui Taina Halmeen ottamaan kuvaan ja tekstinä: "Rouva Pj ja joku sammunut tyyppi" 😂


Ihania hellepäiviä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Virtaa, pentunäyttelyä, rallytokoa ja Poria!

Eloisaa elokuuta kaikille! Takana on huikea viikonloppu ja lämmin kiitos Marlen, Ronny ja Mico viikonlopun vierailustanne 💖 Olipas ihanaa n...