Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Silmäpeilauksia, Haapajärven, Kotkan ja Riikan menoa!

Riikan tuliaisia!

Raappavuoren Mieliharmin silmät on todettu silmäpeilauksessa terveiksi viime torstaina. Tänään kävi Raappavuoren Könsikäs silmäpeilauksessa kolmannen kerran ja silmät todettiin edelleen terveiksi, kiitos kasvattiemme laajasta aktiivisuudesta myös terveysrintamalla!

Lauantaina Haapajärven ryhmänäyttelyssä snautserit arvosteli Maarit Hassinen ja yksi kasvateistamme kävi pyörähtämässä kehässä.

Raappavuoren Läpimurto: Tanakka, mittasuhteiltaan erinomainen maskuliininen uros, jolla hyvä pään pituus. Vahva kuono. Lähes yhdensuuntaiset linjat päässä. Vahva kaula. Erinomainen ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta. Varsin tasapainoiset kulmaukset. Sujuvat liikkeet. Oikea karvanlaatu. VAL ERI VAK2 PU3

FI MVA Raappavuoren Läpimurto, kuva Hannu Väinämö

Sunnuntaina Kotkan kansainvälisessä näyttelyssä snautserit arvosteli Irina Poletaeva ja Kössi kävi kurvailemassa kehässä.

Raappavuoren Könsikäs: Klassinen tyyppi, riittävän kompakti, urosmainen, hieman raskas kallo, pään linjat voisivat olla yhdensuuntaisemmat, oikea hampaisto, ilme voisi olla parempi, melko hyvä ylälinja erinomainen häntä ja rintakehän syvyys, hyvät kulmaukset ja liike, erinomainen karva. VAL ERI VAK2 SA

FI & EE & LT MVA Raappavuoren Könsikäs

Viikonloppumme Akan ja Jounin kanssa vierähti Riikassa, Latviassa mahtavan muhealla kaupunkilomalla ja sattui siihen pari koiranäyttelyäkin, joissa jälleen silmäni kävivät vuotamaan - WuHuu, mitkä tulokset!

Kyproslaistuomari Sonia Kelveri-Phillppou arvosteli snautserit lauantaina.

Raappavuoren Karuakka: 5-vuotias. Erittäin narttumainen pää ja ilme. Erinomaiset mittasuhteet. Erittäin hyvin kehittynyt rintakehä. Kaunis kaula ja alalinja. Erinomaiset kulmaukset edessä ja takana. Erittäin kaunis ja kompakti kokonaisuus. Toivoisin hieman enemmän temperamenttia. Erittäin vahva ylälinja. Kauniit liikkeet. VAL ERI VAK1 SA PN1 SERT CACIB ROP -> Latvian muotovalio ja kansainvälinen muotovalio!!!!

ROP Raappavuoren Karuakka ja VSP Mihan Bendula


Anne-Marie Class Ranskasta tuomaroi snautserit sunnuntaina.

Raappavuoren Karuakka: Ihastuttava narttu, hyvin tasapainoinen, kaunis pää yhdensuuntaisilla linjoilla, korvat ja hampaat ok, hyvä kuono-osa ja kaunis kaula, riittävä ja kaunis rintakehä, erinomainen ylälinja, hyvin kulmautunut, vapaat liikkeet. VAL ERI VAK1 SA PN11 CACIB VSP LVW -22, Latvian Voittaja!!!!!

ROP Mihan Bendula ja VSP Raappavuoren Karuakka

Kuvailuja Riikasta
Iso kiitos kotihärvelimme hoitajillemme! Näin täällä on menty ja mennään

Sökö, Reeti, Ässä, Ragnar ja Kurko

Ässä ja Kurko

Raappavuoren Ohiveto, Ässä ja Raappavuoren Omakehu, Kurko


Naapurissa asuva veli ja sen sisko saivat maanantaina 16-viikkoisrokotukset ja passit. Upeat kakarat ja ihanaa keskikesän juhlaa!

Kurko ja Ässä Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla

Ässä, Lempi 11 v ja Kurko

Raappavuoren Omakehu, Kurko

Raappavuoren Ohiveto, Ässä

Tänään piipahdimme leikittelemässä Nean luona ja kuvissa Paula 4 v, Tirri 11 kk, Sanna ja Ässä 4 kk ja 8-viikkoiset kääpiötEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...