Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hauskaa Juhannusta!

Juhannuksen ennakkotunnelmia! Ja tätä blogia on ainakin nopeampi vääntää... liekö uutuudenviehätystä?


Tänä aamuna lähdin hakemaan tyttötrioni kanssa juhannustunnelmaa järven ääreltä Lahdesta - uima-allas ei ihan oikeaa järveä vastaa vaikka aallot siinä aamulla liplattivat hetkittäin isostikin, sillä tuulista oli ja koleaa... Sainpahan muutkin asiat tuossa isommassa kaupungissa samalla hoidettua eli muista aina hyöty ja huvi! Suunnaksi siis Pikku-Veskun ympäristö, tähän hieman Lahden sight seeingiä kännykkäkameralla kuvattuna: Karirannan Arboretum ja Lanu-puisto esittelyssä, iso vesi on Vesijärvi ja pikkulämpäre on siis Pikku-Vesku, jonka ympäristössä tulee usein käveltyä koirien kanssa, siitä on lyhyt matka sataman alueelle ja Lanu-Puistossa voi ihastella patsaita ja kasveja.


Hertta, Reeti ja Sökö viihtyvät hyvin noilla reissuilla ja osaavat käyttäytyä fiksusti, siellä saavat tavata vieraita ihmisiä – tänäkin aamuna osuimme sopivasti pariin kohtaan, toisessa kohdassa ulkoileva rouva rapsutteli tyttöjä ja tarinoi pitkät jutut ihan yleisistä asioista ja toisessa kohtaa pysähtyi lenkillä oleva nuori mies, joka kyseli paljonkin koiristani ja rodusta yleensä, tietysti siellä oli myös pyöräilijöitä, juoksijoita ja sorsia! Ensin kuva emosta poikasineen ja alempana kuvaa poijistaMahtava näky veden ylle kurottavista oksista sekä alempi tiirojen ja sorsien yhteisestä lepotuokiostaTässä lahtelaisten ylpeys: upeat vesiurut, infoa ja näytösajat alemmassa kuvassaHyvin minä tähänkin blogiin olen ehtinyt jo tottua, mutta taidan vaihtaa kuvablogiin takaisin, kunhan kuntoon saavat. Kuvablogin etuna on kuvakansiot ja sitä on välillä mukavaa selailla. Taidanpa nyt kirjoittamisen lopettaa ja keskikesän juhlaa kaikille toivottaa:

Lopeta Jussina uurastus työ,
lauteilla loju ja löylyä lyö!
Sivele itsesi hunajalla,
kuningatarten lahjalla ihanalla!
Kiitolliseen mieleen hiljaa vaivu,
Onnelliseen oloon rauhassa vain!
Anna aatosten rauhassa mennä ja tulla,
Oikeus itseäs hoivata sulla.
Mielihyvän tunteessa oikein kelli,
Joka hetkestä nauti ja itses helli!


HAUSKAA JUHANNUSTA!

Laitanpa varuiksi vielä horoskoopin juhlia varten, jotta tietää seuralaistensa tempauksiin varautua ;)


OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.
HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.
KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.
RAPU juo, juo ja juo, itkee, juo, juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee, koska ei muista nähneensä kokkoa.
LEIJONA meuhkaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.
NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, ratkeaa sitten ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.
VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.
SKORPIONI aloittaa jo aamulla, on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.
JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, nousee ylös ja polttaa itsensä uudestaan saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.
KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista, kun kouri kaverin kumppania.
VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet, hän vetää koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä, hän oksentaa kokkoon. 


No vitsit vitsinä ja pitäkää pyllyt poissa nokkosista!

9 kommenttia:

 1. Hei Tarja!
  Hienon blogin olet saanut aikaiseksi! Onnittelut :)!
  Oikein mukavaa ja aurinkoista Juhannusta koko laumalle! Toivottavasti itikat ei kuppaa... täällä hyytävä tuuli pitää ainakin näin päivällä itikat pois pihalta. Nyt alkaa jo tuntumaan että asumme jäämeren rannalla.
  --
  Terveisin Tuula ja hela lamua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula, oikein mukavaa Juhannusta sinnekin!
   Auringosta altaalla nautitaan eikä hyttysiä vielä ole näkynyt, tuulee sopivan hivakasti, muttei onneksi kylmästi vaan sopivasti vilvoitellen ;)
   Yrittäkäähän tareta ja nauttikaa keskikesän taiosta!

   Terkuin Tarja peräkanavineen

   Poista
 2. Aurinkoista Juhannusta Pennalaan !!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, oikein mukavia mökkeilyjä teille!!

  VastaaPoista
 4. Vitsi..vitsi haittaakse..raappahousut jalas että tarkenis ;D Eipä haittaa nokkoset ja inisijät:)

  VastaaPoista
 5. Siis jussia sinne raappavuorenväelle! t: raappahousu;D

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Minna ja Janina! Tänä aamuna sataa vettä, eipä eilenkään aurinko näyttäytynyt, joten pitkikset ovat nyt tarpeen. Tekeepähän sade luonnolle ainakin hyvää, kun positiivisesti taas pohtii vaikka olisinhan minä altaalla voinut aurinkoakin palvoa... Terkut teille ja nähdään pian!

  VastaaPoista
 7. tere! Pitkäst aikaa joo nytte eipä ole raappahousuja tarttenu...sitä kohta ootellessa. Sanimaisia päiviä sinne...viikonlopuksi ¤ :D

  VastaaPoista
 8. Terveiset Tallinnasta! Siellä tarkeni ja olipa tuo kotiväki värissyt helteissä täälläkin, jatketaan harjoituksia ilman raappahousuja ;)

  VastaaPoista

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...