Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Suomen suvea ja Eetvartti

Suomen suvessa kelit jaksavat vaihdella! Tultiin äsken Lahden satamasta, jossa oli "Suuret oluet, pienet panimot"- tapahtuma ja alunperin oli ajatus käydä Vääksyn kanavajuhlissakin, mutta nämä kesäiset kelit käännyttivät satamasta suoraan kotiin ja saunan lämpöön... Eipä näytä olevan EM-kisoissakaan kuivuudesta kiusaa.

Tässä Sökö nautiskelee aamun auringosta, myöhemmin kelit vaihtelivatkin ihan toisenlaiseksi


Hertta ja Sökö


Raappavuoren Eetvartti, Tito, oli perheensä kanssa menossa pohjoiseen lomailemaan ja malttoivat piipahtaa ohikulkumatkallaan meillä. Tito on onnellisen oloinen vielä vähän kakaramainen koira ja asuu mukavien ihmisten kanssa Salossa.

Tito edellä ja Sökö perässä


Tito Reetin (takana) ja Sökön tutkittavana - tiukka paikka?


Koiranelikon touhuiluja ei trampoliinilla pomppijat häiritse


Reeti Elsan hellittävänä, Kosti takana


Kiitos ja terveiset Saaralle, Tommille, Elsalle ja Kostille! Viettäkää hauskaa ja rentouttavaa lomaa!

2 kommenttia:

  1. Mitähän lie olen Joensuussa näpytellyt, kun mielestäni kävin kommentoimassa tätä juttua, mutta eipä sitä täällä tunnu näkyvän :0

    Mukava oli nähdä, niin sinua kuin risupartojakin! Katsotaan, josko ensi kesänä tie veisi samaa reittiä. Ja saa tänne Saloonkin tulla käymään!!

    Terkuin,

    Saara, Elsa, Kosti ja Tito

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tullaan kyllä, kun kulmille satutaan. Oli mahtavan mukavata nähdä ja täällä saa poiketa, ihan vaikka asioikseenkin ;)

    Terveiset koko porukalle, rapsutukset Titolle ja mukavia kesäisiä puuhasteluja!

    VastaaPoista

Iloista pääsiäistä!

Toivotamme kaikille ihanaa pääsiäisen aikaa ja monenlaista taikaa! Jos pääsiäisyönä taivaalle katsot ja tumman hahmon liitävän näät, siellä ...