Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Reetin viimeinen näyttely

Lauantaina 16.6. kävin viimeisen kerran Reetin kanssa koiranäyttelyssä, kiitos Miia ja Markku!!

Ainakin toistaiseksi se oli Reetin viimeinen, sillä päätin, että nyt on aika panostaa Sököön ja helpompaa noissa tapahtumissa on pienellä porukalla liikkua vaikkei tuota Reetiä näyttelyissä edes juuri huomaa, se on tosi helppo ja liikkuu suvereenisti missä vaan, Sökö muistaa vielä säätää ja sählätä nuoruuden innolla niissäkin eikä tuo välitä kiukkuisistakaan koirista vaan yrittää tarkoin tutkia, mitä sieltä takahampaitten välistä oikein löytyy. Siis puhe oli siitä Reetin viimeisestä tai ainakin viimeisimmästä näyttelystä: Helteisessä säässä päivää vietettiin Helsingin Tuomarinkartanossa ja mukavaa meillä oli, kun kerrankin ihan kahdestaan reissuun päästiin. Tuomarina Helsingin Tuomarinkartanon Aptus Showssa toimi Elena Agafonova ja tuumasi Raappavuoren Diureetista, Reeti-rinsessastamme, seuraavaa: Hyväntyyppinen, kaunis pää, jalo kaula, ei aivan täydellinen ylälinja, hyvät kulmaukset, turkissa hieman pehmyttä karvaa, hyvät liikkeet VAL ERI VAK3
Tässä läimin Reetiä poskille, jotta käyttäytyy kunnolla
Miian kanssa näyttelykehässä ;)

Usein kuulee sanottavan, että kuva kertoo kaiken! Tässä läimin Tuomarinkartanossa Reetiä pitkin poskia, jotta muistaa käyttäytyä Miian kanssa mallikkaasti kehässä ja toisessa kuvassa on tarina lauantai-illan kotiposeeraamisessa, jossa kuristan Reetiä ketjulla kaulasta samalla jalallani potkaisten sen kunnon poseerausasentoon No uskokoon ken tahtoo! Kuria ja järjestystä koira kaipaa, mutta pitää sille hellyyttäkin suoda ja meillä hellittelyhetkiä runsain mitoin pidetäänkin, mutta tarvittaessa ärähdetään ihan sydämenkyllyydestä, muttei koskaan hutkita tai potkita. Tapoja olen kyllä tainnut tartuttaa, sillä Sökö kulkee pihalla nykyään koko ajan joko risu, heinä tai linnunsulka hampaissaan vaikka se olisi painitiimellyksessä emänsä kanssa! Onko se katsonut mallia emännästään vai teini-iän kokeiluhaluja?
Lauantai-illan kotiposeerausta vauhdikkain keinoin ;)
Täällä on taas aihetta juhlaan! Veera-tyttösemme suoritti hyväksytysti viime perjantaina autokoulun teoriakokeen ja maanantaina inssiajon – onneksi olkoon ja turvallisia kilometrejä!
Nyt on niin merkkipäivät kuin saavutuksetkin toistaiseksi hiljemmässä vauhdissa ja nautitaan juhannusviikkoa. Tätä onkin pidetty kosteissa merkeissä ja tulevista keleistä on kuultu jo kaikenlaista ennustetta aattoillaksi – katsotaan miten meitä hellitään ja nautitaan keskikesän juhlasta! Siis mikä keskikesän juhla? Tästähän se kunnon kesä alkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...