Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kuvahaaste

Sain Kaarinalta - http://dannyfeno.blogspot.fi/  kuvahaasteen ja tämähän on hauska, kuvat kertokoon! Harmitus vaan, että se kuvablogi kaatui ja tietysti siellä ne parhaat tilannekuvat olisi näppärästi esillä. En ole vielä ulkoiselta kovalevyltä tuhansien kuvien joukosta etsinyt kuvablogin myötä niin hienosti arkistoituja kuvia, joten tässäpä näistä, joita olen ehtinyt tallentaa googlen albumiin.

Kuvahaasteen otsikko siis:

Koiran syvin olemus? 

Viihdyttää tempauksillaan meitä ihmisiä...

 
Söpöstellä ja käyttää hampaitaan...
 
 
Välillä katsoa maailman menoa ihan perinpohjaisesti...
 
 
Lystitellä kavereitten kanssa... 


Osoittaa hellyyttä...

 
Myös pienemmälleen...


Ja iloita kaikesta aivan estoitta!

 
Heitänpä kuvahaasteen Tuulalle, Anulle, Virpille, Tiinalle ja Päiville! Tottakai haasteen saa ottaan siitä vastaan kuka tahansa ja eikun koiran syvintä olemusta kuvaamaan!


4 kommenttia:

 1. Eipä sitä paremmin voi sanoa. Voi Urpo tuota kuvaa aina se jaksaa hymyilyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urposta jäi lämpimät muistot ja onneksi myös näitä tilannekuvia. Se oli avarasydäminen otus ja olisi saanut viihdyttää meitä paljon kauemminkin... Mutta elämä on!

   Poista
 2. Kiitos Tarja noista Urpon kuvista, onneksi eivät hävinneet :) Juttujasi aiemmista koirista saisit kaivella enemmän, olisi sadepäivälle taas mahan kuntoutusta, vinkkinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kuva säilynyt ja Urpon kompastumiskuva on yksi, joka on koko ajan helposti kaivettavissa aina uudelleen esille, vaikka onkin vähän epäselvä, mutta ei jää epäselväksi :)
   Joo, vähän harmitti sen kuvablogin katoaminen juttuineen, mutta eipä sille enää minkään voi ja kuvat ovat kyllä tallella, kunhan vaan malttaisin kaivella niitä tuhansien muitten kuvien joukosta parilta kovalevyltä (enhän osaa edes?). Jahka nämä syyskynnöt saadaan lopullisesti kuosiin, niin ehkäpä voisi taas vaihteeksi muistella vanhoja ja ah, niin opettavaisia hetkiä... Voi haikeus, että vuodet kuluvat nopeasti! Oikeasti pitäisi nyt katsoa tulevaan, on sen verran lystikkäitä juttuja luvassa! Tai ainakin ihania odotuksia kuten loma ja silleen ;)

   Poista

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...