Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Trimmauskurssi 17. - 18.11.2012

Pidimme snautsereitten trimmauskurssin Lahden Renkomäen hallissa 17. - 18.11.2012, järjestäjänä siis Suomen Snautserikerho ry. Luennoitsijaksi ja vetäjäksi saimme Eila Kettusen ja hänelle lämpimät kiitokset erinomaisesta opista! "Apukäsinä" ja keittiöhenkilökuntana toimivat Anne Mäkimaa, Anu Alanen, Taru Toikka-Akkanen, Päivi Takkinen ja allekirjoittanut, joka toimi myös tilavastaavana aviomiehensä Jounin kanssa.

Tarvetta trimmauskurssille tälle seudulle oli, sillä osanottajia tuli sen verran kuin tupaan ajateltiin ottaakin. Enin osa kurssilaisista tuli pääkaupunkiseudulta ja Lahdesta, mutta joukossa oli porukkaa myös Turusta ja Vaajakoskelta asti. Yhteensä kurssille osallistujia saapui 19 ihmistä koirineen ja sopuisasti vietetiin pari päivää Renkomäen hallilla mukavissa tunnelmissa. Kahvia ja ruokaa järjestettiin kerhon taholta - Tarun valmistama bataattivihanneskeitto oli todella maistuvaa eikä se allekirjoittaneen teeman mukainen "PippuriSuola"-kinkkukiusaus ollutkaan ennakkoepäilystä huolimatta liiaksi höystetty pippurilla ja suolalla? Kahvia ja särvintä riitti koko päivän touhuamiseen!

Tähän muutama kuva, välillä vähän keskittymistä vaativia hommia, mutta oli meillä lystiäkin!  Tunnetilat ja homman tarkkuus välittynevät kuvista? 

 
 
 


Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille - mukavaa meillä oli!

Jk. Sillä välin kotona: Sökö on siirtynyt beautibokseista halkohommiin ja Hertalla alkoi juoksutauti.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...