Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lahden kv-näyttely 27.4.2013


Niin on lomat toistaiseksi lusittu ja koiramaiseen arkeen palattu - oikeaan arkeen palataan vasta maanantaina!

Lomamme aikana Raappavuoren Festmannin, Maxin luustokuvauslausunnot olivat koiranettiin kirjautuneet ja Annie Liman oli lausunut lonkat A/A ja kyynärät 0/0 - hienoa ja onnittelut omistajille!

Tänään vietimme aikamoisen tovin Lahden kansainvälisessä koiranäyttelyssä Jarin, Jannan, Maxin ja Sökön kanssa. Sisarukset viihtyivät erinomaisesti meluisassa hallissa ja esiintyivät hienosti vaikka taukoa näistä touhuista olikin. Maxillehan näyttely oli vasta kolmas, mutta eipä Sökökään mikään konkari vielä ole ja hallinäyttelyistä sillekin tämä ensimmäinen. Tuomari Jari Laakso arvosteli nuoret seuraavasti:

Raappavuoren Festmanni: 22 kk. Hyvä rungon pituus, riittävä tilavuus, riittävät, mutta tasapainoiset kulmaukset, eturinta saisi olla täyteläisempi, hyvä hännän kiinnitys. Hyvä pään pituus, mutta päänlinjat turhaan erisuuntaiset. Hyvät silmät ja purenta. Riittävän tehokkaat liikkeet, valitettavasti tämän rodun trimmausajankohtaa ei voi valita. NUO EH NUK1

Raappavuoren Fröökynä: 22 kk. Tasapainoisesti kehittynyt riittävän lyhyt nuori narttu. Hyvä ylälinja. Riittävät, mutta tasapainoiset kulmaukset, lupaava eturinta, lupaava pää, hyvä purenta. Trimmin kanssa vaiheessa. Lupaavat liikkeet.   
NUO ERI NUK3

Mukavaa oli tavata taas tuttuja läheltä ja kaukaa, hauska päivä oli, kiitos kaikille päivästä sekä onnittelut menestyneille!

Ps. Mielestäni sisarusten turkit olivat ihan hienossa vaiheessa, mutta tälle tuomarille olisi pitänyt viedä pidempänä... No, arvostelut olivat hyvät, tuomari mukava ja parin viikon päästä mennään kehiin uudestaan!

Kuvia ei ole, mutta Jari Laakso arvosteli myös englanninbulldogit, tämä kopioitu www.ess.fi - sivulta - mainio tuomari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...