Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hulvatonta huhtikuuta!

Onpas kalenterilla ollut asiaa pääsiäispyhien lisäksi - kesäaikaan siirtyminen, aprillipäivä, huhtikuu! KEVÄT!! Bongattu jo merkkejäkin eikä ole mikään aprillipila, kiurutkin kuuluvat lurittelevan jo pesäpaikkaa pälvikohdilta varaillen ja kaksipyöräiset päristelevät pitkin Pennalantietä


Toinen pääsiäisaamu on valjennut aluksi aurinkoista päivää lupaillen, mutta nyt kerääkin pilvilauttoja... No, myöhemmin näyttää, mille kantille keli päivittyy. Koirat vielä huilailevat ja muu härdelli touhuaa omiaan, joten laittelenkin keväiset terveiset kaikille kuvakertomuksen muodossa!

Mona visiteerasi - lempeä jättiläinen ja ihastuttava likka koko komeudessaan!Oman trioni ulkoiluhetkiä ja tiedän, mitä ensi viikolla teen! Luvassa karvatouhuja, rapaputsia ja partapesuja...

 Manta (Raappavuoren Gasoliina) tapasi meillä Hopon ja yhteinen rytmi löytyi kaveruksille heti, vauhtia kolmi- ja kuusikuisilla riittää - uskomatonta energiaa ja ainakin minun mahalihani saivat kunnon jumppatuokion näitten kahden touhuja seuratessa, mainioita!

 
 
 
 
 
 
 
Mukavia viestejä olen saanut kasvattien omistajilta - kaikki ovat koiriinsa tyytyväisiä ja edelleen iloisina omissa kodeissaan, D- ja E-pennut jo suhteellisen vakaina aikuisina (olen kuullut ja nähnyt niin!), F-pentuja tulee vielä mielijohteet heittelemään (taatusti vielä hetkellisiä vääntöhetkiä luvassa!), G-pennut ovat vasta taipaleensa alussa ja helpotuksesta huokaisten seuraan sivusta (hih ja huh!! sitä vauhtia, hampaita ja vastusteluja!).

Siis onhan meillä ollut A-, B- ja C-pentueetkin, mutta aika aikansa kutakin... Niistä jokainen viihdytti mukavia ihmisiä hienojen hetkien kera, seurannevat touhujamme toisaalla Lissun, Riken, Lindan, Riinan, Emmin ja Urpon kavereina... Muistoja!
 
Kiitos teille kaikille asiallisesta koiranpidosta, "maalaisjärjen" käytöstä ja aina olette tervetulleita käymään!

Jaahas, vielä saapi rauhassa tämän päivän luutia ja kyllä tuo sittenkin taisi aurinkoiseksi kääntyä, ainakin toistaiseksi ja eikun lennoksi!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...