Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ähville sunnuntaina ikää kolme vuotta! Sigge!

Laitetaas ennakkoon onnittelurapsutukset F-pennuille - ArttuFritjoffille, MaxFestmannille, FöriFörskotille, FreddyFintinssonille, HelkaFarsflickalle, RämäFintinsfialle ja meidän omalle SököFröökynälle! Kiitokset ja kesäterveiset omistajaperheille! Onnittelut tulevat tällä kertaa ennakkoon sen vuoksi, että ehtii kunnon synttärijuhlat järjestämään? Ei vaan, ei meillä erikseen noita eläinten merkkipäiviä muisteta, kun tahtoo arkeen unohtua meidän ihmistenkin juhlanaiheet. Mutta kirjoitan, kun pihalla sataa, on perjantai ja 13. päivä, luvassa on kohtuuvilkas viikonloppu ja sunnuntaina pidetään snautserimaiset treffit PikkuVeskulle, josta pläjäytän kuvia ja juttua varmaan sunnuntai-iltana tahi maanantaina (ei ihan päntiönään perättäisinä päivinä sitten tätä blogiakaan...). Onpahan Sökölle sellaiset synttärijuhlat ja vahingossa päivä sattui 3-vuotispäiväksi. Tervetuloa joukkoon vaan, kuka PikkuVeskulle kymmenen nurkilla aamulla malttaa pikkulenkin ja hauskan seuran sekaan.

Tähän muutamat kuvat kesältä 2011 - hauskaa pidettiin silloinkin (noitten kustannuksella!) ja lystinpito jatkukoon!


Keskiviikkona meitä kävi ihastuttamassa Raappavuoren Hulivili - mainio kaveri, joka nopsasti alkujännityksen jälkeen sulautui neljän aikuisen koiran touhuihin. HerttaMummo katosi kyllä aika pian tuvan puolelle huilimaan, sillä se ei huimuuksia jaksa aina seurata - muutaman kuvan onnistuin ikuistamaan


Raappavuoren Hulivili, Sigge - neljän kuukauden iässäJep, ElmoElmeri on vielä viikonlopun aikana hoitolaisena ja oma systeemi on mennyt siten, että hoitopaikkaa meiltä saa kysyä. Pitää myös varautua kielteiseen hoitopaikkavastaukseen, sillä hoitolahan tämä ei ole ja säännöt ovat härdellissä hyvin selvät: ei uroksia juoksujen aikaan (sitä menoa en todellakaan halua kuulla tai nähdä vaikka tilaa onkin rajailla!), ei aitojen ylittäjätyyppejä, ei kiukuttelua meidän likkojen kanssa, emme ota huomioon erityistarpeita eli sekaan sopii, jos menee tuossa arkemme sivussa ilman ihmeellisempiä järjestelyjä. En myöskään ala laumaa erikseen liikuttelemaan vaan kimpassa kuljetaan ripeästi etenevään tahtiin, jottei hihnat sotkeudu ilman innokkaita puskapyörimisiä (porukan iän mukaan tietysti nuo lenkkien pituudet sitten vaihtelevat). Toisekseen minun pitää päästä puhumaan puhelimessa tai tekstaamaankin joskus (ne lenkit vaan on välillä aika pitkiä ja päiväohjelmaani voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla muutosta) ja tietysti parin tunnin ulkoilusessioissa on päästävä aromatisoimaan itseään ilman, että kaikki aromivehkeet lentelevät pitkin peltoja liikaa ryntäilevien kuljetettavien vuoksi. Jotta minun tahtini mukaan marssitaan.

Niin, laumakoosta voisi todeta sen, ettei siihen kai mitään lukua ole pistää? Lauman järkevä koko riippuu niin monesta tekijästä ja fakta on, että joissakin huusholleissa ei edes sitä yhtä vaatimatonta otusta tule hoidettua tarpeiksi hyvinvoinnin kannalta tai toisessa huushollissa hoidetaan pienellä ihmismäärällä isokin eläinjoukko erinomaisesti yksilöllisine tarpeineen. Menenkin katsomaan nyt kyyhkyjeni tarpeet ja nehän saavat lennellä mielin määrin myös hoitolaisten aikana, sillä onneksi sitä tilaa on (kun vaan muistan ne irrallaan liihottavat pitää hoitolaisten ulottumattomissa... ovet suljettuina tavanomaisesta menosta poiketen).

Mukavaa viikonloppua!Sade on tiputtanut monesta puskasta kukkaset alas - harmi, mutta unkarinsyreeni näyttää tältä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RTK3 ja neljä kuukautta jäätävää menoa!

Upeaa menoa ja paljon rapsutuksia Mialle sekä Masille, joka nappasi maanantaina RTK3-koulutustunnuksen Porvoossa tuomari Hannele Pirttimaan ...