Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Rauha tänään 2 vuotta!

Tänään juhlitaan puolestaan Esmeraldan ja Kaalepin tyttären synttäreitä - kuva sankarittaresta synttäriaamuna

Rauha-naurukyyhkymme 2 vuotta!

No tuo Rauhasta ei kovin kummoisia otoksia tule, kun ei vielä kovin käsikesy tai käskyille uskollinen ole. Rekisteripaperit sillä kuitenkin on! Toisin kuin Allulla, jonka ikää en satavarmasti uskalla kertoa, mutta reilusti yli 20-vuotias se on ja tähän kuvapläjäys AlluPapparaisen auringonotosta Sökön kanssa - on tuo vaan pariskunta!


Keskiviikkona tuli otettua paljon kuvia visiteeraajista, mutta asetusten vuoksi otosten onnistumisaste jäi tosi surkeaksi. Harmittaa, ettei yhtään kimppakuvaa onnistunut, sillä näistä otoksista uupuu tykkänään Ernesti ja Reeti. No ensi kerralla otoksia paremmalla tuurilla ja juttua meillä Paulan kanssa ainakin riitti kuten aina (osasyy kuvapulaan!). Hirmukin sattui samaan aikaan piipahtamaan ja taatusti nämä kimppakohtaamiset tekee koirille oikein hyvää. Kiitos Paula ja tytöt, nähdään taas!

Lyhyeksi tahtoo jäädä nämä kirjoittelut, mutta joskohan jatkossa vähän enempi tarinaa? Sanotaanko vaikka näin, että kirjoitusasiani ovat kovin tiukasti nyt toisissa asioissa ja vierivä kivi ei kovin ehdi sammaloitumaan? Antoisten luentojen innoittamana pistän linkkivinkkinä paljon hyvää asiaa luettavaksi ja pohdittavaksi!

Mepäs ehdimme jo aamusta käydä kutittelemassa syötävänsuloisia pentuja, kiitos Nea! Ja nyt erinomaista ja energistä jatkoa lauantaipäivälle vaikka satamakierroksesta, jahka ensin nautin hetken omasta pihastani! Satamassa siis Suuret Oluet ja Pienet Panimot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Virtaa, pentunäyttelyä, rallytokoa ja Poria!

Eloisaa elokuuta kaikille! Takana on huikea viikonloppu ja lämmin kiitos Marlen, Ronny ja Mico viikonlopun vierailustanne 💖 Olipas ihanaa n...