Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kaunista kesäkuuta!

Paljon onnea valmistuneille ja kaikille kesälaitumille kirmaaville oikein mukavaa kesää! Ensimmäisessä otoksessa 9,5 vuotiaan HerttaMummoKoiran hammashymy, sitten muutama otos kesäisestä loistosta ja loppuun sisarusten Sökön ja Maxin iloitteluja - on ne vaan pariskunta!











Tänä keväänä ei meidän huushollin tiimoilta koulumaisia kevätjuhlia ollut, mutta kyllä suvivirsi on siitä huolimatta aina kuultava (onneksi on radio!), sillä kaunis virsi on ja kovasti ihmettelen, että se pitäisi koulujen kevätjuhlista saada pois. Kyllä nyt maassa kuin maassa mennään yleensä perinteitten tavalla ja tuo virsi on meille suomalaisille tärkeä perinne, joten pidetäänpäs omista kiinni. Toinen asia (tuli mieleen noista otusten hammastelukuvista!), mikä on ihmetyttänyt ja huvittanut: Miesten Hammastahna!!!! Siis peseekö ukot nykyään sitten akkojen hammastahnalla hampaansa, jos ei tuota uutuutta hyllyyn tule hankittua? Tai onko ukkojen purukalusto jotenkin erikoisempi verrattuna akkojen vastaavaan kalustoon? Mielestäni vuoden turhake, mutta kaipa sillekin tilausta on? Sellainenkin asia minulle eilen valkeni, että tuo näppärä älypuhelimeni pimpottelee kuulemma navigoidessaan ylinopeuden vuoksi eikä taivashakujen vuoksi. Postia ei ole vielä tullut, mutta jatkossa en luota tuohon vänkylääni noissa asioissa lankaan... No jätän nuo enimmät pohtimiset taka-alalle ja painun ihan pihalle vaikkei aurinko vielä hellikään. Hauskaa päivää!

Jo joutui armas aika 
ja suvi suloinen. 
Kauniisti joka paikkaa 
koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi 
taas lämpö auringon, 
se luonnon uudeks luopi, 
sen kutsuu elohon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RallyTokoa, valtakunnallista Koiranpäivää ja sirkushuveja!

RTK1 Raappavuoren Omikrooni kurvasi iloisesti pomppien eilen ensimmäisen kerran avoimen luokan RallyToko-radan samantein napaten hyväksytyn ...