Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Mukavaa juhannusviikkoa ja Juhannusta!

Perjantaina istutettu uusi koristeomenapuu (pieni punertava osimoilleen keskellä otosta), joka vaihdettiin kuivan myyränsyömän tilalle. Osukoon tuo pikkutaimi muistoksi 22-vuotishääpäivästä ja pistän juurelle paljon narsisseja, kun eivät ne jyrsijät kuulemma sitten niin sen makeista juurista innostuisi - nähtäväksi jää, säilyykö tämä tapaus!


Lauantaina tuli otettua muutama napsaus Hirmun leikeistä, kovin on ihastunut Elmeriin ja oppinut urosmaista esimerkkiä mukavasti. Sökö ja Elmerihän jaksavat nuorten kanssa painaa, Reetikin tosi usein, mutta kyllä tuo MummoKoiraHerttakin välillä innostuu!

Hertta, Sökö, Elmeri ja Hirmu

Hirmu ja Elmeri

Uskalsipas 4,5 kuinen partaa kunnolla ihailla!

Sunnuntaiaamuna piipahdimme PikkuVeskulle snautseritapaamiseen, sattuikin mukavasti Sökön ja Maxin kolmevuotisjuhliksi - kiitos osallistujille! Sopuisasti sujui ja päätimme ottaa ihan perinteeksi aina silloin tällöin partaporukassa tavaten, menossa mukana Ike, Manta, Max, Reeti, Elmeri, Hertta, Sökö ja Elmo - mukavaa oli ja vajaata paria tuntia pidempäänkin olisimme viihtyneet, mutta kesäaikaan monet jutut sattuvat valitettavasti vaan niin päällekkäin... Ensi kerralla jatketaan! Kuvissa ensin oma trio vahvistettuna Elmerillä, koko koiraporukka pusikossa ja koirien uimarannalla, jossa kaikki kastelivat tassunsa, mutta vain yksi kahlasi kunnolla


Veljekset Elmo ja IkeMainiota juhannusviikon viettoa ja erinomaista juhannuksen aikaa, monenmoista taikaa unohtamatta rauhallista aikaa - pitäkää huolta itsestänne!

Nauti uusia perunoita ja voita, mansikoita ja makkaroita. 
Tee saunaan tuore vasta, varpaat veteen kasta. 
Hakkaa liiteriin halkoja, oio nurmikolla jalkoja. 
Ihastele poutapilviä, siristele auringossa silmiä. 
Haista kesän tuoksut, unohda turhat juoksut. 
Muista paljon lekotella, laiturilla elämää hekotella. 
Mieti kivoja juttuja, tapaa ystäviä ja tuttuja. 
Älä murehdi ötököitä, vietä ihania kesäöitä!!!


Jk. Noista kesäpäivistä. Moni tuntuu kertovan nukkuvansa kesäaikana lyhyempiä öitä. Ei kai unista nipistetä vaan pistetään EU:lle aloite, että Suomen kauniisiin kesäpäiviin lisätään tunteja työaikaa lyhentäen? Onhan siellä muitakin hyviä? ehdotuksia, joten passaa oikein hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...