Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 14. elokuuta 2014

Ei poikasia, mutta Jokerilla oli ekat rokotukset!

Odottelin maanantaina munien rikkoutumista ja toiseen ilmaantui jo särökin vaan taisi tuo homma pyrstösulille mennä. Tulipahan huollettua Rauhaa vähän paremmin, laittelin sille munakasta ja kinkkuvoileipiä sekä keräsin pesätarpeita tarjolle. Tänään on torstai ja annan munien vielä viikonloppuun vissiin olla? Poikasia ei tule, mutta onpahan noillekin jotain puuhaa ja herkiemä tuota upeaa pesäkyhäelmää!


Maanantaista lähtien on ulkona haissut asfaltti. Inhoan sen hajua, mutta nyt olen siihen oikein ihastunut, sillä lemun seurauksena meillä on nyt ihan oikea pyörätie, jota pitkin pääsee joko Orimattilaan tai Lahteen asti! Turvallisesti!


Jokeri saavutti tiistaina 12 viikon iän ja tänä aamuna tuli sen kunniaksi käytettyä pikkuotus ensimmäisillä rokotuksilla Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla. Eläinlääkäri Anne Kolsi tuumasi Jokerin olevan oikein hieno likka, mutta hieman pyöreässä kunnossa. No, minkäs likka ruokahalulleen voi ja kun jo aamuysiltä maha täynnä se rokotusaika oli (syö nyt kolme kertaa päivässä), niin voihan sitä vähän pumpukas olla. Liikkuminen tulee taatusti lisääntymään helteitten hälvettyä, kun isommatkin jaksavat paremmin päntiönään painia ja hihnahommaankin enemmän tulee totutettua, jotta vähän sitenkin liikkumista lisäten. Tähän mennessä sillä on ne todella harvat hihnareissut menneet enempi istualleen ja vähemmän kävellen, sillä monta ihmeellistä asiaa on pihan ulkopuolella. Tässä aamuinen kuva Lahden satamasta - pitihän sille vähän isoa maailmaa käydä vilauttamassa ihan hihnan kera!


On se vaan mahdoton hampaankäyttäjä! Ja näkyy siinäkin selkeesti toimistokoiran vikaa olevan, tässä on nääs menossa yhden torikeskuksen lastauslaiturit käsittelyssä. Onneksi nuo hommat on jo tehtynä ja meillähän pyörii vaan nämä työversiokuvat - oikeat paperit ovat arkistoituna paljon turvallisemmassa paikassa


Mieluusti se kokoaa pelivarastoja petipaikalleenkin ja joka kerta sieltä löytyy kenkä! Sillä on tapana napata ikivanha ja jo ennestään pureskeltu tossukkani mennen tullen tuulikaapista jompaan kumpaan suuntaan eli haen puuttuvaa paria petipaikalta tai pihapuskasta. No onpahan jotain jännitystä joka päivään, jotta löytyykö tossukalle pari vanhoista tutuista paikoista vai onko keksinyt jonkin uuden piilotuspaikan?


Viime yönä on kuulemma ollut raju ukonilma tässä meilläkin, mutta minä en tiedä siitä mitään, sillä nukuin kuten tavallisestikin, minkään niin herättämättä tai unta häiriten. Aamu-uinnit olen jättänyt jo parina aamuna väliin, osin kiireen vuoksi, mutta pääosin sen vuoksi, että yöt ovat jo viilentäneet vettä ihan oikeasti.

Kohtuuvilkas viikko touhuineen alkaa olla lopuillaan, toivottelen jokaisella mukavaa ja menevää viikonloppua! Itse käyn ainakin Tampereella, jottei noista autoajeluista pulaa ehdi tulemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...