Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Snautsereitten erikoisnäyttely ja ParolaParty

Lauantaina kurvattiin aamusta Jounin, Sökön ja Jokerin kanssa Parolaan snautsereitten erikoisnäyttelyyn. Keli oli oikein passeli - ei satanut, muttei paahtanutkaan ja kehässä kävijät arvioitiin seuraavasti:

Pennut 5-7 kk - tuomarina Anneli Alftan:

Raappavuoren Häslinki: Erittäin lupaava ikäisekseen kehittynyt uros. Etuosa kaipaa vielä jäntevyyttä ja säkäosan tulee korostua. Kaunis pää, vahva purenta. Erinomainen karvapeite, joka on kauniisti siistitty. Liikkuu sujuvasti. Hyvin käyttäytyvä. Kauniisti esitetty. PEK1, KP, ROP-pentu, BISpentu2Raappavuoren Herttileidi: Ikäisekseen vielä keskeneräinen pienikokoinen narttu, jolla runkoon nähden tulisi olla pidempi pää ja paremmin asettuneet korvat. Erinomainen purenta. Tällä hetkellä koira on rungoltaan liian pitkä, mutta sillä on vahva luusto. Vielä kovin keskeneräiset pentumaiset liikkeet. Hyvä karvapeite ja väri. PEK1

Tässä VilhoHäslingin ja SnapsiHerttileidin kehämenoa. Lämmin kiitos omistajille - teillä on kertakaikkisen iloiset ja avoimet kakarakoirat! Erinomaista syksyä ja nähdään taas!
Aikuiset koirat arvosteli Hans Lehtinen.

Raappavuoren Fröökynä: Esitetään turhan lihavassa kunnossa. Voimakas pää. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja ja erittäin hyvä takaosa. Tekee hieman matalan vaikutuksen lihavuudesta johtuen. Erinomaiset takaliikkeet. Hieman leveä edestä. Hyväksyttävä väri. Karkea karva. VAL ERI

Jep - tiedänhän minä, että tyttöseni ovat vähän tanakanpuoleisia, etenkin juoksujen jälkeen! Toki voisin vahtia tarkemmin tuota ahneitten akkojen syömätouhuakin.... tai sitä määrää. Mutta tyytyväisiä ollaan mahoinemme!

Heti näyttelyn jälkeen oli vuorossa arpajaiset ja Möllerin Pia olikin hankkinut todella upeat arpajaispalkinnot. Kiitos kaikille arpajaisiin osallistuneille! Snautsereitten terveystarkastuksiin saimme kasaan 504 euroa, aivan mahtava summa hyvään tarkoitukseen! Arpajaisten jälkeen jatkoimme ParolaParty-tunnelmin kerraten niin päivän mittaan nähtyjä komeita koiria, nauttien hyvästä seurasta ja erinomaisesta ruuasta, aurinkokin alkoi lämmittämään. Kiitos kaikille mukanaolleille, oli oikein hauska päivä ja niin sujui muuttokuorman pakkauskin Tampereelta Lahtea kohti oikein lämpimissä tunnelmissa, mukanahan oli Sökön lisäksi myös Jokeri, joka onkin jo kunnon reissuneiti ja jaksoi hyvin koko pitkän päivän. Tämä pari olisi kyllä voittanut missä vaan SöpöilyKisat!Unohtamatta missään nimessä muita hienoja uutisia! KipaGriselda kunnostautui KarhuTestissä osoittaen avointa ja rohkeaa mieltä, kunnon snautserimaista säpäkkyyttä! Kiitos Kirsi ja Kipa uskaltaa ottaa rennosti myös kissankin kanssa!


VäpäHasardista on kuoriutunut komea nuorukainen (kuva otettu heti nyppimisen jälkeen) ja se kävi osoittamassa luontoaan myös viettitestissä seuraavin maininnoin: avoin, tasapainoinen, voimakas saalistaminen ja voimakas otekäyttäytyminen - mahtava kakara! Kiitos Annalle ja erinomaisia harjoituksia jatkoonkin!


Minulta on muutaman viikon aikana kyselty kyyhkynmunista. Ne eivät siis kuoriutuneet ja Rauha on näköjään aloittanut uuden hautomisjakson, kun pulautti ensin tämän pesäkyhäelmästään toiselle puolelle häkkiä. Kananmuna kyyhkynmunan rinnalla


Muistakaa, ettei tittelit, saavutukset tai muu menestys ei ikinä korvaa sitä, mitä se oma koira itsellenne on - se on se PääAsia ihan omana itsenään, nauttikaa siitä täysin rinnoin! Ja alkavasta syksystäkin!

Tämän kirjoituksen kuvista vain MunaKuva on minun ottamani, jotenkin huonosti oli eilen ottanut repussa itsekseen kuvia.... Erikoisnäyttelykuvat Antti Koivulan ottamat, Kipan kuva Kirsiltä ja Väpän kuva Annalta.
2 kommenttia:

 1. Tosi soma söpöilypari, jolla on sujuva yhteistyö! Hieno uroksen alku on Häslinki kuvista päätellen. Ja minunkin mielestäni koiran tärkein tehtävä on olla kaveri, jonka kanssa voi toki harrastaa yhtä ja toista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella antoisaa seurata kasvattien menoa ja jokainen tekee omastaan omiin tarpeisiinsa sopivan kaverin. Snautserista on monenlaiseen harrastukseen ja taatusti hauskaa pitävät :)
   Jokerin söpöilyparina on Häslingin perheen Meeri-tyttö ja hyvä, että koiramme pääsevät seurustelemaan myös pikkuihmisten kanssa välillä, sillä omassa tuttavapiirissä ei vielä taaperoita juurikaan ole.
   Oikein mukavaa syyskuuta Aatulle ja perheelle!

   Poista

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...