Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Varhaiset aamut ja Jokeri RämäRundilla sekä SänkiVaroitus!

Ilmeisesti ulkoilemme aivan liian varhain (klo 7) tyttötrion mielestä - huomaakohan sen? Voi reppanat, hah!Mutta näinhän se menee, jos noille vähän liikuntaa meinaa suoda ja etenkin itselle, sillä ihanan helteisistä päivistä olemme saaneet nauttia ja nehän nautitaan aherruksia sopivasti tauottaen ihan äksäasennossa pihalla paistatellen (mitatkaas se asfaltin lämpötila! ei kovin avojaloin päiväaikaan tohdi taaperrella, koirillahan ei kenkiä silleen vielä...). Omaa urheilullista olemustani olen yrittänyt ylläpitää jatkaen kuntoilua altaassa lenkin jälkeen, mutta sekin urakointi taitaa jäädä kesken, sillä yöt ovat jo vähän vettä viilentäneet. No tulipahan tänäkin aamuna huomattavasti ripeämmin polskuteltua! Aamuvarhain nappaamme parhaat madot tai ainakin mukavia hetkiä, mm. kissakohtaamisia, rauhallisuutta ja kaunista luontoa. Kurkia olen yrittänyt kuvata, mutta eivät tykkää kohdata kamerakanniskeluni aikana, joten tällaista kuvasarjaa tältä aamulta

Jokeri nukkuu vielä paljon, touhuaa urakalla hereilläoloajat ja ulkoilee liki yksistään vaan ei yksinään pihalla. Tyttötriosta löytyy aina joku painikaveriksi, tässä lyhyt (huonolaatuinen!) pätkä Reetin ja Jokerin leikkituokiostaPerjantaina piipahdin MaailmanVoittajanäyttelyssä Helsingissä ihan turistina ja jopas olikin komea kattaus snautsereita monesta maasta, KoiraNetissä näkyy jo tulokset ja yhteensä 140 pippurisuolaa siellä arvosteltiin. Onnea MaailmanVoittaja-tittelin saaneille ja terveiset mukanaolleille! Näyttelystä en tässä enempää kirjoita, sillä pikaisesti siellä piipahdin ja eiköhän nyt monesta paikkaa niitä uutisia janoaville tietoa löydy. SnaPi-lehteenkin ehditään siitä paljon kasaan saada, kun oikein vikkelästi toimitaan. Jokeri oli piipahdukseni ajan RämäFintinsfian ja RundiHepsankeikan luona hoidossa ja nillä oli ollut oikein lystiä. Jokeri roikkuu Rundin parrassa Rämän katsellessa pentujen touhua vähän etäämmältä, kiitos Johanna hoitopaikasta ja nähdään taas!Tulevat pari päivää menee munia vahdatessa! Mainiota viikkoa, ottakaa rennosti ja nautitaan vielä ainakin tämä päivä helteistä, joten tässäpä lyhyesti, sillä pihalle painun viiden partanaamani kanssa! (munista jotain ehkä seuraavassa kirjoituksessa tai sitten tyhjää täynnä....)

Jk. Huomasin, että ei ne yöt vielä allasta viilennä vaan kraanasta tuleva jääkylmä vesi... Vettä on lisättävä, kun ruukaa näillä helteillä vähän haihtua.

VAROITUS sänkipelloista: nuo parturoidut pellot houkuttelevat päästämään koiran sinne juoksemaan. Älkää päästäkö, sillä sänki on kuin neulatyyny, joka rikkoo tassut ja pahimmassa tapauksessa sänkeä voi painua tassunpohjaan monta senttiä. Olen nähnyt ja kuullut tapauksista, eivät mukavia.

MUISTUTUS: Koirien irtipitoa taajamissa ja metsissä säätelevät järjestyssääntö ja metsästyslaki. Metsästyslain lähtökohtana on se, että ilman maanomistajan tai metsästysoikeuden haltijan lupaa koiraa ei saa pitää irrallaan. Koirien kiinnipitoaika 1.3.- 19.8.


4 kommenttia:

 1. Jokeri vissiin luulee pyörittävänsä koko sirkusta. Kunnon käppänä. Hienosti ottavat keskaritytöt tämän pennun koulutuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aatu - kurkkasin blogiisi ja komea kaveri olet! Jep, Jokeri on valloittanut härdellin ihan kokonaan ja ei sen touhuja voi nauramatta katsella. Tyttötrioakin selvästi huvittaa pentutempaukset ja tyytyväisiä olemme tuohon pikkuotukseen <3 Oikea IloPilleri!
   Onneksi nuo likat viisaavat sitä tavoille, puhuvat silleen samaa kieltä ja opit näyttävät uppoavan vanhemman koiran mallista suoraan ytimeen ;) Ihan Apina :D

   Poista
  2. Tuosta komeudesta tiedä, jalostustarkastuksessa tuli 34 pistettä, kun on niin vakavia puutteita rakenteissa. Yksi SERT on kuitenkin saatu KR näyttelystä, mutta siihen jalostustarkastukseen loppui urani näyttelykenttien Tauno Palona.
   Minulla oli keskari Piski-setä kaverina ekat kolme viikkoa, paljon ehdin siltä oppia. Sitten setä lähti pilven reunalle touhujani seuraamaan. Syntymäkodissanikin oli äitini lisäksi myös keskari ja riiseni, niin että sitä oppia tuli jo sielläkin. Minä en ole rasisti, kaikki nakusterit ovat hyviä koiria. Jotkut muunkin rotuiset. Jokeri on söpö!

   Poista
  3. Kiitos - ottavat hampaat tuolla on ja näyttää siitäkin tulevan oikein mainio toimistokoira. Aamupuhteinaan pisti juuri silputen Valkeakosken torikeskuksen lastauslaiturit (ne työpiirrokset). Onneksi olivat jo vanhaa asiaa :D Eikä nuo paperit muutoin lattialla olisi, mutta kyyhkyt lentoretkillään välilllä pöläyttävät niitä pöydältä lattialla... Etsin taas lisää paperipainoja. Terkut vaan ja onhan ne kaikki otukset söpöläisiä - titteleistä huolimatta!

   Poista

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...