Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 28. elokuuta 2015

59 vrk täynnä ja Ii-hetkeä odotellen! Sekä kasvattajakahvila!

Sataa vettä ja satoi koko yön. Muutaman kerran aamuyöstä kävin Mantan kanssa ulkoilemassa ja pimeää oli. Koirat huilaavat nyt, mutta eilen mentiin aurinkokelissä rallatellen eikä Manta tainnut hetkittäin muistaa mahaansa, sillä ihan laukka-askelin jaksoi kirmailla TätiTiimin mukana. Se ei kyllä tahdo istua enää edes poseerauksen ajaksi, mutta jäi selkeesti mahastaan ylpeänä odottavien KummiTätien ja tulevan IsoMummon ihailtavaksi!


Koska tuvassa oli levollista, piipahdin illalla Ravintola Lokkiin SuKoKan kasvattajakahvilaan ja hauskoissa tunnelmissa iltaa vietettiin. Lämpimät kiitokset Paula Heikkinen-Lehkoselle erinomaisesta alustuksesta koiran anatomian, variaatioitten, viettien ja näyttelyasioiden tiimoilta sekä kiitos kaikille mukanaolleille ja tietysti Lokin väelle! Keskustelijoita oli kahden tusinan verran ja kaukaisimmat Hämeenlinnasta, Kouvolasta ja Kotkasta asti. Kahvilat ovat antoisia keskustelutuokioita ja mainio tapa vaihtaa kokemuksia. Näitä tullaan jatkamaan!
5-kuinen Vici-tyttö ja ilme on hapan, ei kiukkuinen :DTämä neito osasi ottaa koko touhun todella leppoisasti, mikä oli tarkoituskin!Sököllä oli hellittelytarve koko illan. Liekö jotenkin paitsiossa ollut Mantan vuoksi...? :D

Hauskaa viikonloppua! Minä puolestani varaan aitiopaikan varapatjani kanssa baarin puolelle (toimii monitoimitilana!) ja nappaan Juha Vuorisen viihdytykseksi... Ehkä jotain muutakin tulen sinne Mantan lisäksi saamaan, mutta siitä tuonnempana! Nyt katson kisoja ja nautin oloistani rapsutellen viisikkoa vuorotellen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oulu, Helsinki ja Tallinna

Viikonlopun aikana oli monenlaista tapahtumaa!  Me lähdimme keskiviikkoaamuna Tallinnaan olutjuhlille, Öllesummeriin neljäksi illaksi ja pe...