Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

perjantai 14. elokuuta 2015

Aurinkoista viikonloppua!

Aikani on hurahtanut ihan normaaliruuhkaisen arjen lisäksi mm kahden lehden deadlineissa eikä tämä koneella istuminen juurikaan yhtään enempiä nyt innosta (halvatun ikänäkö sekä se selkä=%&), joten lyhyesti vaan uutisoin. Sitäpaitsi kelit ovat todella hellineet ja ihanista metsälenkeistä olen nauttinut. Maisema ja kokoonpano oli tänä aamuna tällainenLinkissä tulevan Ii-pentueen sukutaulu kuudella polvella laskettuna ja tässä MantaGasoliinan aamuvirkeyskuva, taitaa vatsa jo painaa, sillä pennut kasvavat hurjaa vauhtia eikä kunnon lepohetket pahaksi ole - ihana likka!


Kiitos Annalle, Beritille ja Ennille, että olette käyttäneet koiria terveystarkastuksissa ja saldo ei ole lainkaan hullumpaa: Hasardi - lonkat A/A, kyynärät O/O ja LTV1, Hunsvotti - lonkat B/B ja kyynärät 0/0, Guarana - vasemmassa silmässä lievä disthiasis (ylimääräinen ripsi). Nämä ovat arvokasta tietoa niin omistajalle kuin kasvattajalle, mutta myös koko rodulle!

Viikkoon on mahtunut lehtiasioitten lisäksi paljon muutakin ja viime keskiviikkona oli Pyrylässä todella mukavat Salpausselän kennelpiirin 60-vuotisjuhlat, torstaina pidimme Salpausselän Koirankasvattajien hallituksen kokousta ja tänään menen syömään sekä viihtymään Iso Jano-tapahtumaan, jossa esiintyjinä on Tuure Kilpeläinen Kaihon Karavaanareineen, Juha Tapio ja Haloo Helsinki. Luvassa on hauska ilta erinomaisessa seurassa ja paljon muutakin mukavaa on tulossa koko viikonlopulle, mutta niistä enemmän seuraavassa postauksessa.

Isot kiitokset Nea - kyllä noitten kanssa tohtii lähteä snautseritapaamiseen PikkuVeskulle ja Kotkan Ruusuun!

FI & SE MVA Raappavuoren Fröökynä

Raappavuoren Granadilla

Jettyspoof`s Peace Loven` Harmony, JOKERI
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...