Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 3. elokuuta 2015

Astutuksesta viisi viikkoa ja eläväistä elokuuta!

Viime perjantaina kävin ensimmäistä kertaa tälle kesälle polskuttelemassa järvessä. Olisi sekin asia varmasti jäänyt tänä vuonna kokematta, ellei Salpausselän Koirankasvattajat ry olisi järjestänyt illanviettoa kauniin Alasenjärven rannalle. No myönnettävä on, ettei keli kovin lämmin ollut, mutta vesi tuntui mukavan uimalämpimältä (saunasta pitäen)

Kiitos Minnalle kuvasta!

Lauantaiaamuna pidettiin snautseritapaaminen jälleen kerran PikkuVeskulla ja seassa hyörivät Poju, Sisu, Kaapo, Turo, Elmo, Hertta, Reeti, Sökö ja Jokeri - mukavaa oli ja tavataan taas! (koirat eivät ole nimellisessä järjestyksessä)Lauantaina vaihtui elokuuksi ja viikonloppu vierähti pääosin seurustellen sekä leväten ilman isompia menoja ja hyvä niin, jotta muutakin arjen sekaan ehtii tuumimaan. Lämmin kiitos visiteeraajille, hauskaa oli!


MantaGasoliinan astutuksesta on kulunut huomenna viisi viikkoa ja Manta voi mainiosti! Se syö hyvin, käy lenkeillä, ulkoilee ja huilailee nauttien olemuksestaan. Sen silmistä näkee, että sillä on mahassa salaisuuksia, se suhtautuu antaumuksella tiineyteensä ja siitä tulee varmasti erinomainen emä pennuilleen (alalinja on katoamassa....)
Eipä näytä Masaa, tulevan Ii-pentujen isää, huoltajuusasiat vielä huolettavan!

Elokuun aamuja, helteitä lupaili ja niitä odotan! Sekä lasipalatsini (Jounin sikarihuoneen?) kuistipönöttäjät


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luustotuloksia, silmäpeilausta, Tuomarinkylän KV ja menoa!

Raappavuoren Mieliharmi kävi torstaina luustokuvissa ja jo perjantaina Suomen Kennelliitto lausui kuvat: lonkat B/B, kyynärät 0/0, olkanivel...