Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 1. lokakuuta 2015

Loistavaa lokakuuta!

"Ihmisen tarkoitus on tuottaa iloa toisilleen" -moton nostan taas pinnalle, sillä viime päivien uutiset ja tietynlaiset facebook-päivitykset meinaavat välillä aiheuttaa... No joo. Jätän sanomatta, mutta paheksun tämän hetken masentavaa uutisointia syyskelien lisäksi vaikka meillä on mielipide- ja sananvapaus. Onneksi on sellaiset vapaudet ja niinpä pläjäytän pentukuvia koko postauksen täydeltä. Toisaalta - tarkemmin tuumattuna en kyllä ehdi oikein koneen kanssa asettuakaan (anteeksi, jollen töki), sillä on niin monta erinomaista syytä tehdä ihan jotain muuta. Kastelin eilen nuo kesäkukkasetkin, mutta ehkä pitänee ajatus asettaa kuistin talvivarustukseen? Nauttikaa kuvista ja syksyn väriloistosta sateen kanssa tai ilman sadetta. Me nautimme näistä nauravista snautserinaluista ja nekin osaavat jo viljellä huumorinkukkasia tai sanoisinko huumorinkakkasia!


MantaGasoliina alkaa hiljalleen vieroittaa pentujaan ja ihminen on noille elämäniloisille ihmeille ehkä jo jollain tapaa olla melkein ykkönen. Ainakin puruluuna ja ruokailuhommassa, mutta nauttivat ne emästään, etenkin välipalahörpyistä mahan alla (sori, päällä!) ja emä antaa samalla niille mainiot koiramaiset ohjeet. Välillä nipistäenkin!
Muistakaa heijastimet! Haa ja pääsinpäs jouhevasti aasinsillan kautta otsikkoon :D

Jk. Tulevat Iiläisten omistajat: älkää tarrautuko pantojen väreihin tai jonkun mahdolliseen kuvauksellisuuteen. Viretilat vaihtelevat yksilöittäin eri hetkissä ja kun kuvia puran, niin en niitä tärähtäneitä otoksia säästä. Eli näitä kuvia vaan napsuttelen ja kohtuuonnistuneet otokset julkaisen eikä väreittäin lajitellen. No menihän runolliseksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 2-vuotiaille ja kahden sertin reissu Valgaan!

Paljon onnittelurapsutuksia huomenna 2 vuotta täyttäville Artulle, Billylle, Kurkolle, Laikalle, Okolle, Hetalle, Stellalle ja meidän Ässäll...