Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Tupa tyhjeni ja paljon onnea uusille pennunomistajille!


Inspiraatiota! Se odotteli aamupäivästä noutajaansa ja mietinkin, että olisihan tuo laumaan sopinut.... :D

Viime keskiviikkona alkoi luovutukset. Haikeaa, mutta mukavaa on jäädä seuraamaan kakaroitten kasvamista sivusta ja ihanille ihmisille jokainen meni (laittaisinko muille?). Niin matkasi Rina Uusikaupunkiin, Bluu Luumäelle, Asta Turkuun, Tuuve Tampereelle, Viki Järvenpäähän, Ansa Tuusulaan, Toto Klaukkalaan ja Mira Haminaan. Matkaan pakkasimme viikkojen varrella kertyneet kokemukset ja toivotamme hyvää matkaa maailman avartamiseen!

Ihan jokainen pentu on aina meille ainutlaatuinen elämänihme, jonka haluamme tuottavan iloa isäntäperheelleen ja meihin saa aina ottaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa tai täysin ilman askarrustakin. Mutkamatkoja eläväisen kanssa tulee olemaan, mutta nauttikaa nyt ensin pikkupentuajasta, joka on lyhyt vaikkakin välillä vähän raastava vuotovikaisuineen ja terävine hampaineen, jotka ovat halukkaat iskemään joka paikkaan. Kasvaminen tekee hetkittäin kipeää ja on varmasti välillä vaikeaakin (sen lupaan!), mutta upeita aikuisia niitä tulee - kärsivällisyyttä, johdonmukaisuutta ja halvatusti huumoria sekaan. Paljon onnea uusille pennunomistajille ja lystitelkää!

Sijoitussopimukset tehtiin kahdesta tytöstä. Olis nääs vara valita ja valinta ei ollut todellakaan helppoa, sillä kaikki olivat aivan liian tasaveroisia. Nähtäväksi jää, mitä näistä Ii-kakaroista kasvaa ja lupaavia ovat jokainen!

Raappavuoren Illuusio, 7 vkk - sijoituslikka

Raappavuoren Ilmiansa, 7 vkk - sijoituslikka 

Mennyttä viikkoa kuvin ja lopussa osa onkin jo kuvattuna uusissa maisemissaan. Täyttivät eilen 8 viikkoa!


Asta 9 viikon iässä - muut oli kuvattu heti 7,5 viikkoisena :)

Kukaan ei joutunut humpsahtanut altaaseen, kadonnut tai vahingoittunut. Onneksi! Nautimme näitten nauravaisten kakaroitten touhuista ihan jokaista huushollin eläväistä myöten. Tiedämme myös, että oivat ohjeet saivat koiramaiseen elämään niin emältään kuin tädeiltäänkin :DViimeinen kuva on MiraInspiraatiosta, joka saikin valita mieleistään petipaikkaa kyllikseen ja montaa se ehti kokeillakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paljon onnea 7-vuotiaille ja snautseritreffit!

Onnittelurapsutuksia tänään 7 vuotta täyttäville Kelmille, Kössille, Bertalle, Iinekselle, Kertulle, Mallulle ja meidän Akalle sekä terveise...