Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

torstai 31. joulukuuta 2015

Erinomaista Uutta Vuotta 2016!

Tänään juhlitaan - paitsi vuoden vaihtumista niin myös Hertan synttäreitä. Paljon onnea 11-vuotiaalle mummokoiralle!


Uusi vuosi edessämme kuin avautuva kirja.
Emme tunne tarinaa, emme tiedä juonta.
Vain lukemalla sivu sivulta,
vain elämällä päivä päivältä,
tarina vie mukanaan seikkailuihin,
iloihin ja haasteisiin, alati vaihtuviin.
Kuin itse elämä!


Snautseripentueita meiltä on lähtenyt kuusi ja suurin osa kasvateistamme (D, E, F, G) on jo aikuisia sekä hyvätapaisia koiria, mutta Hoolaisilla on vielä matkaa aikuisen koiran kuvioihin ja Iiläiset ovat ihastuttavia kakaroita hampaineen sekä säärineen! Olkaa tarkkoina myös Geeläisten kanssa, sillä elävät mahtavaa aikaa ja voivat kyllä kyseenalaistaa omistajansa viisautta, jos niille ei kunnon kontrollia ylläpidä. Koulutusta kannattaa harjoittaa koko koiranikä - virkistyksenä, muistutuksena ja koira nauttii toteuttaessaan palvelijan osaa (se on koiran osa!). Kärsivällisyyttä ja malttia aikuisuuden kynnykselle! Älkää hätäilkö, sillä kiireellä on pilattu monta upeaa koiranalkua ymmärtämättä luonnon kehityskaarta. Muistutukseksi tähän vaikka tämä artikkeli ja kasvamiseen ei ole olemassa oikotietä Murrosiästä muistutusta!


Sökön ja Reetin iltapesuhetki ikuistettuna

Aina on lupa hassutella tai haaveilla eikä se ole iästä kiinni vaan asenteesta!

"Istuessani tässä uudessa Rolls Roycessani matkalla lentokentälle, jossa nousen yksityiskoneeseen ja lennän Karibialle risteilemään uuden rakastajani kanssa kuukaudeksi, päätin muistaa joitakin vähäosaisempia ystäviäni, jotka yrittävät ottaa ilon irti halvalla kuohuviinillä ja parilla tulitikkua muistuttavalla raketilla. Onnea ja menestystä uudelle vuodelle!"

Todellisuus: huomenna kurvaan kohti Vaasaa luotettavalla foordsonillani Sissi seuranain. Paatilla kurvaamme yli Suomenlahden ja perillä Uumajassa lupasivat pitää meistä hyvää huolta. Viivymme siellä niin kauan kuin tarpeen on. Ihanaa vuotta 2016!


Jk. Rauha ja Tiitu ovat ystävystyneet, mutten saa niistä yhtäaikaa kuvaa otettua. Ovat nääs aika vilkkaita irrallaan eikä häkkikuvat ole kovin kivoja. Ehdin kuvailemaan tuonnempana noita valkoisiakin ja pääasia on nyt, ettei kukaan päässäni koko aikaa hohota vaikka hetkittäin se onkin hauskaa, muttei koko aikaa.....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...