Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

maanantai 28. joulukuuta 2015

Välähdyksiä vuodesta 2015 välipäiville!

Lopuillaan alkaa olla mahtava, tapahtumarikas ja kohta jo muistoihin kirjattuna vuosi 2015. Lämpimät kiitokset kasvattieni omistajille, ystävilleni, perheelleni ja yhteistyökumppaneille!

Pitkin vuotta olen blogiini lisännyt valokuvia ja tuhertanut vähän tapahtumista. Vaatimaton toiveeni on, että postauksiani luetaan myös jälkikäteen, sillä kertakaikkisen ihania muistoja ja paljon kuvia kertyi jälleen paljon tältäkin vuodelta. Upea määrä terveystuloksia, luonnetestauksia, kokeita sekä näyttelyitä ja monenlaista muuta tapahtumaa parhaan koirakaverin kanssa. Muutama kuvapoiminta ja näitä olisi voinut poimia useampiakin:

Sökö sai plakaattinsa, sillä valioitui joulukuussa 2014 Ruotsin muotovalioksi

Jokerille Lahden pentunäyttelyssä toisen kerran ryhmävoitto!

Upea Raappavuoren Hepsankeikka - erikoisnäyttelyn BIS-JUNIORI!

Erikoisnäyttelyn saalis - upea päivä ja kiitos osallistuneille! BIS-kasvattaja!!!

Erikoisnäyttelyn esiintyjät - Geologi, Fröökynä, Granadilla ja Hepsankeikka

Raappavuoren Guineveren upea debytointi ykköstuloksella tokossa!

Talkoilin kesän mittaan muutamassa näyttelyssä ja aina hymyssä suin!

Ihana pihamökkimme ja kvartettimme!

Raappavuoren Geologin ensimmäinen serti Kotkassa

Sökö oli ROP-koira erikoisnäyttelyssä Tallinnassa ja valioitui Eestin muotovalioksi!

Raappavuoren Geologi sai Suomen muotovalion arvon!

Raappavuoren Granadilla valioitui myös samana viikonloppuna Suomen muotovalioksi kuin Geologi!

Sökön diplomi valioruusukkeen kera tuli Virosta postitse jälkikäteen

Raappavuoren Gertrude suoritti BH-kokeen Saksassa!

SissiGranadillan muotovaliodiplomi!

Oppi ei koskaan ojaan kaada!

Ihanat I-pennut syntyivät 29.8.2015Raappavuoren Geologin upeaa agilityuraa ja on siirtynyt maxi-2-luokkaan! Onnea!

Blogia selaamalla (hakukenttä!) löytyy aivan mahtavia juttuja kuvineen! Pääasiallinen koirauutiskanava on edelleen kotisivut, josta löytyy aina koko vuoden uutiset ja iso kiitos jälleen kerran Tuulalle - vuoden 2015 uutiset

Matkailu avartaa ja olen kiitollinen, että avarrusta on tullut hankittua tämän vuoden aikana useampaan otteeseen ulkomaita myöten, mm. Tallinnassa, Ruotsissa, Teneriffalla, Norjassa ja Egyptissä. Suuret kiitokset luotettaville kotimiehille!Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin, niin tulevan vuoden ensimmäisen ulkomaanmatkan suunnitelmat ovat jo lukkoon lyötynä (astutusreissu!) ja luottamustehtäväni jatkuvat Suomen Snautserikerhon jalostustoimikunnan jäsenenä, SuKoKa ry:n hallituksen jäsenenä ja Salpausselän Koirankasvattajat ry:n puheenjohtajana.

Me olemme iloisia kasvattiemme kuulumisista sekä omistajien innosta koiriensa kanssa. Jokaiselle ihmiselle on löytynyt meiltä se ihan paras oma karvainen kaveri (jo vuodesta 1991 lähtien). Iso kiitos teille jokaiselle luottamuksesta meitä kohtaan sekä asiallisesta koiranpidostanne. Tärkeintä todellakin on, että kakaroillamme on ihanat kodit ja pääsemme seuraamaan touhujanne myöhemmässäkin vaiheessa. Kennelnimemme täytti tänä vuonna 25 vuotta ja auliisti jaamme kokemuksiamme sekä tietotaitoamme -> tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan! Tapani mukaan kaivan vastauksia ja vinkkejä muualtakin.

Villejä välipäiviä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...