Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Rauhallista neljättä adventtisunnuntaita

Eilen Raappavuoren Geologi, Masi starttasi elämänsä kolmannen kerran agilityradat ja aivan mahtavalla menolla! Paljon onnea kolmannesta nollaradasta, kolmannesta palkintopallista, SERTstä ja luokkanoususta MaxiKakkosiin!


Pidimme eilen Lahden seudulla snautseritapaamisen PikkuVeskun rannalla ja kiitos mukavasta seurasta! Tässä tunnelmia. Olikin oikein mainio keli ja näin rallattelin (mielessäni!): "No onkos tullut kesä talven keskelle?" 


Rauhaa mietin. Sitä onkin hyvä välillä rauhoittua miettimään. Rauhallista neljättä adventisunnuntaita!


Mittari näyttää nyt +6, sataa vettä ja ulkona on pimeää. Pohdin facebook-suhdettani. Jälleen totean, että se on hyvä renki, mutta halvatun huono isäntä. En millään ehdi sitä seuraamaan niin tiiviisti kuin monet ystäväni toivovat. Anteeksi. Luen kyllä paljon, monenmoista ja nautin selatessani mm. Oudon rannan hiekka-bloggaajan postauksia ja tähän kohtaan voisi sopia Harmien ja hajuahaittojen ABC - kaikkia jouluherkkujamme ei todellakaan tarvitse tai missään nimessä kannata koiralle tarjota.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...