Omia tyttöjä

Omia tyttöjä
Reeti ja Sökö

tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulu tulla jollottaa!

Viime päivät ovat olleet melkoista menoa ja hetket hauskojen ihmisten seurassa rikkoivat mukavasti harmaata arkea. Viikko sitten pidimme kasvattajakahvilahetken Lahdessa SuKoKan tiimoilta ja antoisa keskustelu saatiinkin aikaan eläinlääkäri Anne Kolsin alustamana koiran henkisestä kehityksestä sekä nyky-yhteiskunnan vaatimuksista koiramaiselle elämälle. Keskiviikkona puolestaan nautimme maittavan jouluaterian Tuusulan Krapissa ja perjantaina pidin vuoden viimeiset näyttelytreenit Renkomäen hallissa. Kiitos kaikille näissä menoissa mukanaolleille ja ensi vuoteen!

Nyt on pakkasta eikä lumimäärä ole eilisestä lisääntynyt. Nolottaa, sillä tänä vuonna perinteistä poiketen jäi joulukortit laittamatta. Ei laiskuuteni tai viitsimisteni vuoksi vaan unohdin teetättää ne tarpeeksi ajoissa (ja oli kyllä vähän kiirettäkin). Mielessä olette ja ihan joka päivä! Veikkaan villisti onnistuvani napsimaan lisää kuvaotoksia tänne joulunaikaa ilostuttamaan.

"Joulu tulla jollottaa, joulupuuron porinassa, hyvän mielen hyrinässä, piparkakku kainalossa, kahvipannu kantapäässä, valonliekki pimeässä, joulumieli kynttilässä, papereiden kahinassa, enkelsiiven havinassa, jouluoljet himmelissä, ajatukset ystävissä."

Joulu tulee ajallaan. Valmistelipa sitä tai ei ja tässä neuvo kaikille, jotka jostain tykkäävät stressailla: Muista stressata taiten :D


Ja meidän motto! Joulu on kyllä silleen hyvään aikaan vuodesta, että pimeissä päivissä siivouksista voi paljon lintsata.


Hyvä kirjoitus, joka juolahti mieleen kasvattajakahvilan tiimoilta (en jaksa siitä nyt enempi kirjoittaa ja lehtijuttu siitä illasta asioineen tarvinnee jossain vaiheessa tehdä - ehkäpä onnistun delegoimaan sen homman eteenpäin): Kasvattajan työntäyteiset viikot ennen luovutusikää - teksti Salme Mujunen ja olen kyllä sikäli onnellisessa asemassa näissä harrastuksissani, että liki ihan itse päätän, milloin saan panostaa enempi tupaeloon tai koiramaiseen menoon. Toisaalta se muu aika mennäänkin välillä satalasissa... mutta onpahan onneksi ihan täyttä elämää joka päivälle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DCM-testitulokset ja lämpimät terveiset Kanarialta!

Tulevan pentueemme vanhempien geenitestitulokset ovat nyt tulleet Laboklinin laboratoriosta ja niin FI MVA Tallgårdan Ezio kuin Raappavuoren...